1. 326.
    0
    adam hakli beyler dagilinn ı sözlükten atalım
    ···
  2. 327.
    0
    (bkz: adam hakli beyler dagilinn ı sözlükten atalım)
    ···
  3. 328.
    0
    hala daha utanmadan bizden dua istiyor artı bide biraz ona edilen laflardan ders alıp, vicdanını dinleyecek yerde birde bize üstüne sizi ilerde giberim, giberler diye tehdit ediyor, sen adam olmamışsın senin sorunun bu, insan değilsin ve bu yaşadıklarına rağmen hala adam değilsin en kötüsü de o, bu vicdansızlığa, şerefsizliğe diyecek laf yok ama şu var kul hakkını çekmeye başlamışsın bu dünyada, daha da çok çekecek gibisin ama esas çekeceğin öteki dünyada ve sen hala daha bu edepsiz, yüzsüz, utanmaz, vicdansız, haysiyetsiz, parayla sattığın ruhunu adam edememişsin ve yaşadıkların hala sana ders olmamış ve bu kafada devam ettiğim müddetçe de bu gece yazdığın o hala zütü yere değmemiş laflarını gördükçe bu sayfada yazanların bile kul hakkını almışsın şimdiden sana küfür etmiyorum, çünkü değmezsin acınacak haldesin, insan değilsin çünkü ve sana tek lafım allah islah etsin seni. adam bide diyor paraya ihtiyaçları yok demek gelip almadılar paralarını, lan züt parasız olduklarından hacze gitmişsin, hapse attırmışsın işte mankafaya bak ya, haram ettikleri yetmiş işte sana.

    not: haa bide bir panpamında dediği gibi yukarda senin gibi vicdansızlara, ruhunu, insanlığını, vicdanını paraya satanlara panpa demiyoruz biz, gibtir git bu sözlükten, şeytan görsün yüzünü...
    ···
  4. 329.
    0
    rezerve
    ···
  5. 330.
    0
    ulan nickini gibtiğimin üç kuruş para için diyosun da senin zütün demek ki çok kalkmış o üç kuruş dediğin 5000TL nasıl kazanılır bilmiyosun anlaşılan.
    ···
  6. 331.
    0
    dıbına kodumun oğlu benim avukatlığım gidiyor 3 kuruş para için tabi. 100.000 lira bile benim mesleğimden prstijimden değerli değil. sanki kçümsedik o.ç'leri
    ···
  7. 332.
    0
    kral icra gelse avukatımla aynı şekil durdurmasını bilirim genç

    sonuçta 3 avukat sahibiyim

    hepsi de yaşı başı ileri ve barolarda isimleri duyulmuş herifler.

    icraya evinize gelen avukatı gibtir etmenin bir sürü yolu var haberiniz ola
    ···
  8. 333.
    0
    vay a.q. bu avukatların aylık maaşı ne kadar oluyor
    ···
  9. 334.
    0
    ulan allahsız oç, mesleğin dolayısıyla duygusuzlaşmış ve duyarsızlaşmışsın. ne yapsalar mübah sana. okudukça çok sinirlendim.
    özellikle "evdeki kadınların yarısı gitmişti. onları rezil etmem zorlaştı." kısmında ne kadar gib kafalı biri olduğunu anladım.
    dıbına koduum empati özürlü oçsi seni. zoruna gittikçe işimi yapıyorum diyip kendini rahatlaşmışsın. zütüne girsin. ne yapsalar mübah sana.
    ···
  10. 335.
    0
    baro futbol takımına bile almazlar seni artk aşsldkads
    ···
  11. 336.
    +3
    selam bin ben o gün dosyaları bıraktığın stajyerlerden biriyim ama adımı söyleyemem

    o gün arkadaşımla önemli bi randevum vardı ama senin oç liğin yüzünden buluşamadım sana acayip ayar oldum ve

    sana böyle bi oyun planladım

    insanları sadece obje olarak görmen senin en büyük eksin

    bunu kullanarak züte gelmeni sağladım

    kurban bayramında da yediğin takları biliyorum suçsuz kasabı nasıl oyuna getirdiğini ve kankanın babasına yaptığın terbiyesizliği

    umarım ananın dıbını tersten görmüşündür

    sevgilerle bir dost ...
    ···