1. 1.
    +3 -1
    beyler şimdi diyorsunuz ya herşey tesadüt yok bing bangtan kendi oluştu falan. ulan neden insan gibi mükemmel dizayn edilmiş bir canlı oluşuyor da diğer hayvanlar gibi herbirinin doğada kendine has farklı farklı özellikleri savunma ve saldırı şekilleri bulunan varlıklar canlılar oluşuyor da bitkiler oluşuyor da neden direkt bir demir bir bir cep telefonu bir samsung galaxy bir bilgisayar oluşmadı? çünkü öyle bir tesadüf var.he dini saçma bulursunuz arap bilmem ne dersiniz sevmezsiniz ama bir yaratıcının olmaması bir sanatkarın olmaması imkansız arkadaşlarım benim. senin oluşum, gelişim sürecin bile mucize gibi spermden anne karnında büyümen doğman ne lan bu? bunlar mı kendi kendine tesadüf? bak yine oldu sen bile kendi kendine oluşmadın babanın dölüye anne karnında büyüdün geliştin. güzel sorguluyorsunuz sorgulamak iyidir ama yanlış sorguluyorsunuz. kendinizi filozof bilim adamı falan sanıp gaza geliyorsunuz ergen gibi triplere giriyorsunuz. bunları yapmayın bence.ama yine de hayat sizin istediğinize inanın istediğiniz kalsın hadi kolay gelsin.
    ···
  2. 2.
    +1 -1
    @2 işte bak o da bi mükemmellik aslında. nasıl bir meyve bozuluyorsa çürüyorsa bu huur çocukları da o kurtlu bozuk meyveler işte.ben fiziksel olarak mükemmel varlık diyorum.
    ···
  3. 3.
    +1
    @5 taşak geçmeyin olum
    ···
  4. 4.
    +1 -1
    @10 ABD'deki Duke Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden cerrah ve bağışıklık bilimi uzmanları apandisin sindirim sistemindeki bakteri nüfusuyla ilişkili olduğunu ortaya çıkardı.
    Yüzyıllar boyunca gereksiz olarak nitelendirilen, doktorların ne işe yaradığını bulamadığı, cerrahlarınsa düzenli olarak aldığı apandis, 'bir işe yaramadığı' gibi iltihaplandığında da (apandisit) ölümcül olabiliyordu. Sindirim sistemindeki bakterilerin çoğu iyi ve yiyeceklerin sindirilmesine yardımcı oluyor. Fakat bazen bağırsaklardaki bakteri florası ölüyor veya yok ediliyor. Yeni çalışmaya göreyse apandis, böyle durumlarda sindirim sistemini yeniden yüklüyor.
    "Apandis yararlı bakteriler için güvenli bir ev" diyen Prof. Bill Parker, modern dünyada apandisin işlevsizleştiğini, çünkü ölen bakterinin başkasından alınanlarla doldurabileceğini, ancak gelişmemiş ülkelerde ona hâlâ ihtiyaç olduğunu söylüyor.

    hiçbir organ gereksiz değildir oglum. asıl sizin beyniniz körelmiş. tamam insan küçük bir değişim geçirmiş olabilir doğaya çevreye göre falan. bazı bilim adamları bile hayret ediyor doktorlar ameliyat sırasında hayret ediyor vay anasını diyor yaratıcı olmaması imkansız diyor siz anca onun bunun yazdıgını okuyun falan filan.siz aslında kendiniz de sorgulamıyorsunuz ki.
    ···
  5. 5.
    0
    @20 işte nasıl oluşuyor bu süre ne kadar bir süre elde avuçta kanıt yok.ben o oluşum sürecini hatta zaman kavrdıbını bile bir yaratıcıya sanatkara bağlıyorum.
    ···
  6. 6.
    -1
    ya siz bana ne söyleseniz boş.ben size ne söylesem boş. herkesin doğruları kendine demekki. leonardo da vinci bile çırağına tanrıya inanamasına rağmen bir resiminden sonra tanrıya inanmaya başladım demiştir.
    ···
  7. 7.
    0
    Bilim adamlarının dine bakışı:

    2008 yılında Seed dergisi bilim adamları arasında bir araştırma yapmış. Buna göre aldığı sonuçlar şöyle:

    ABD:

    Ateist/Agnostik 17%

    Az inançlı 6%

    inançlı 53%

    Dindar 24%

    ingiltere:

    Ateist/Agnostik 44%

    Az inançlı 10%

    inançlı 35%

    Dindar 11%

    Fransa:

    Ateist/Agnostik 50%

    Az inançlı 6%

    inançlı 39%

    Dindar 5%

    Almanya:

    Ateist/Agnostik 40%

    Az inançlı 24%

    inançlı 32%

    Dindar 4%
    ···
  8. 8.
    0
    yaratıcı vardır
    ···