1. 1.
    +9
    türk hukuk sistemi haklı olanı değil, tedbirli olanı korur.
    kafası çalışan binler! lafım size;
    avukat herkese lazım. ayrılmayın yanlarından.
    ···
  2. 2.
    +6 -1
    2 kuruş fazla kazanacağı müvekkili kapabilmek için tüm ecdadını satar.
    ···
  3. 3.
    +4
    avukatlık, kamu hizmeti ve serbest bir meslektir. avukat, yargının kurucu unsurlarından olan bağımsız savunmayı serbestçe temsil eder.(4667/1 md.)
    ···
  4. 4.
    +3
    kendine ait bir oda mesleği...
    ···
  5. 5.
    +3
    bu meslek para kazanır mı lan bi tanıdık var 3 yılda bmw çekti altına bin tabi pis işlere de girdi ama normal bi avukat para kazanır mı ?
    ···
  6. 6.
    +2
    muhasebeci ve avukatlara bakış açım: çantalı hırsız
    ···
  7. 7.
    +3 -2
    hiçbirinizin zütü yemiyo di mi buraya avukat olmaya muallakler. topunuzu gibmek lazım ama işte neyse ben şimdi bişey demiyorum dava mava falan açarsınız sonra bide sizle uğraşamam genç yaşımda hapse girmek istemiyorum yoksa alayınızın dıbına kordum korkak binler sizi
    ···
  8. 8.
    +1
    dışarıdan öküz gibi kazandığı zannedilen ancak kazancının 10 4 ünü vergi adı altında devlete ödeyen üstüne devletin bununla yetinmeyip hemen hemen her 2 3 yılda bir vergi cezası kestiği toplum tarafından yalancı olarak damgalanmış yetmemiş kazandığı paradan adliyedeki akbabalara komisyon veren vsvsvsvsvs uzar gider

    bi de yetmezmiş gibi gelirler büroya sağda solda tanıdıklarına sorup yarım yamalak öğrendiği bilgiyle sana caka atmaya çalışır. amk dötün yiyorsa git doktora açık kalp ameliyatını nasıl yapacağını söyle bin

    EDiT: Avukatım amk
    ···
  9. 9.
    +1
    avukat ve hukuk bürolarına özel hazırlanmış deyim yerindeyse avukat web sitesi diyebileceğimiz site ile hukuk büronuzu internet ortdıbına taşıyabilirsiniz. dünyanın herhangi bir yerinde günün herhangi bir vaktinde bir cep telefonu veya bir laptop yardımı ile ofisinize anında ulaşım imkanınız var. tamamen yerli altyapıyla oluşturulan site, çoklu dil altyapısı ile yurt dışındaki müvekkil kitlesine ulaşmanıza da olanak sağlar. müvekkillerinizin internet üzerinden güvenli ödeme yapmasını sağlayan e-tahsilat modülü de mevcuttur aynı zamanda. sitede müvekkilleriniz için dava takip paneli oluşturabilir ve müvekkillerinizi bu yöntemle dava ve diğer konular hakkında bilgilendirebilirsiniz. randevu ve takip sistemi ile müvekkilleriniz ile randevulaşabilir ve görüşmelerinizi ayarlayabilirsiniz. daha birçok farklı alanda site, işlerinizi oldukça kolaylaştırıyor.
    https://www.brunsia.com/
    ···
  10. 10.
    +1
    ya bi gibtirin gidin alayi dolandirici gibtiklerimin yok abi su davayi acacaz 1500 tl bunu yapacaz 3000 tl 1000 i benim filan gibitomin meslek grubu ozenmeyin amk.
    ···
  11. 11.
    +1
    anayasal huurlar
    ···
    1. 1.
      0
      PUHAHAHHA
      ···
  12. 12.
    +1
    Bir ceza kovuşturmasında atılan hatalı bir adımın telafisi mümkün değildir. Avukat söz konusu suçu doğru yorumlamalı ve hangi adımları atacağını çok iyi bilmelidir. Suçun sadece ispata yönelik bölümü ile ilgilenen değil, suçun yapısını doğru tahlil edebilmiş, bu tahlillerini somut olaya uygulayarak lehe olan sonucu alabilecek ve istenen neticeyi alabilecek uzmanlığa ve tecrübeye sahip bir avukat ile çalışmak çok önemlidir. Bir ceza avukatına temsil yetkisi verilmeden önce avukatın bu konudaki tecrübelerinin gözlemlenmesi ve ne tür davalara baktığının incelenmesi gereklidir. Avukatın ihtisas alanının ceza davaları olması çok önemlidir. Detaylı bilgi ve avukat seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda detaylı bilgi için https://or.av.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
    ···
  13. 13.
    +1
    meraktan hukuk forumlarını takip ediyom insanların sorularına verdikleri cevap standart

    Bir avukattan profesyonel hukuki yardım almalısınız
    ···
  14. 14.
    +1
    1-2 ay önce gazetede kredi kullananların 12 bankaya karşı tazminat hakları oluşacağı ile ilgili haber okuduğum avukatın kurucusu olduğunu öğrendiğim hukuk bürosu. http://www.kayihukuk.com.tr sitelerine konu ile ilgili detaylı bir açıklama yapmışlar. her şeye eyvallah da, bugüne kadar kim bankalardan bir şey alabilmiş ki? bu yüzden konuya biraz şüpheyle yaklaşıyorum. Birisi beni aydınlatabilir mi?
    ···
  15. 15.
    0
    Rezervatuar degerlenir
    ···
  16. 16.
    0
    Firmamız ile çalışan tasarım avukatımızı http://www.ozdogruhukuk.com sitesinden inceleyebilirsiniz. Bir çok alanda çalışma yapan ve alanında profesyonel avukatlar için sizde hemen sitelerini inceleyebilirsiniz.
    ···
  17. 17.
    0
    gaziantepli bir avukatım :P https://www.abdullahsaglam.av.tr/
    ···
  18. 18.
    0
    istanbulda avukat arıyorsanız tavsiye ederim : https://aydarhukuk.org
    ···
  19. 19.
    0
    yukarıda ne taktan ilanlar var amk. şöyle ilanlar versenize xd

    http://imgim.com/qJ0DXQ.jpg

    http://imgim.com/Dy1Ajl.jpg

    http://imgim.com/V3O7jP.jpg
    ···
  20. 20.
    0
    Miras paylaşımı adlı makalemizde özetlediğimiz kanuni paylar oranında paylaşılması gerekir. Miras paylaşımında anlaşmazlık olması halinde mirasın paylaşılması için mahkemeye müracaat edilir.
    Miras paylaşımı için dava açmak şart değildir. Mirasçılar bir araya gelerek de miras paylaşımı yapabilir. Miras konusunda uzman bir miras avukatına mirasın taksimi sözleşmesi hazırlatılabilir. Ancak yöntemine uygun bir paylaşmadan söz edilebilmesi için ortak miras bırakanın ölüm gününden sonra tüm mirasçıların bir araya gelerek terekeyi kendi aralarında pay etmeleri gerekir.
    Mirasçıların miras paylaşımında anlaşamaması halinde Miras paylaşım davası ile mahkeme, mirasçıların kanuni payları oranında paylaştırma yapılması için yargılama yapar.
    Miras paylaşımı davasında tüm tereke yani mirasa konu tüm malvarlığı paylaştırmaya esas alınır. Miras bırakanın ölüm anında tüm hak ve borçları mahkemece tespit edilir. Bütün kurumlardan bilgiler toplandıktan sonra veraset belgesindeki mirasçıların pay oranlarına göre paylaşım yapılır.
    Miras paylaşımı davasının en önemli kısmı paylaşılacak malvarlığı miras bırakanın adına kayıtlı olmaması halinde ortaya çıkar. Miras bırakan mirasa dahil olması gereken bir daireyi, dükkanı veya başka bir malvarlığını başka bir mirasçının üzerine geçirmiş olabilir. Bu durumda miras avukatının ayrı bir hukuki sürecin daha takip edilmesi gerekir. Her olayın özelliğine göre gerektiğinde bir veya birden fazla miras davası açılması gerekebilir. Zira miras haktır ancak devlet o hakkı kendisi alıp mirasçıya teslim etmez. Mirasçının bir miras avukatına müracaat etmesi ve hakkına sahip çıkması gerekir.
    Kanuni miras payları ve miras paylaşım oranları hakkında bilgi almak için lütfen tıklayın.

    http://www.mirasdavasi.net/
    ···