1. 1.
    +2
    psıkoloğum yıllarımı kişisel gelişim ve zihin kontrolü deneylerine harcadım faydalanmak ıstermısınız
    ···
  1. 2.
    +1
    gibtirgit
    ···
  2. 3.
    +2 -1
    ama daha pgibolog yazmayı öğrenememişsin
    ···
  3. 4.
    0
    çay kahve sıgaralarını alın başlıyorum
    ···
  4. 5.
    0
    rezerv çabuk ol yatacam birazdan
    ···
  5. 6.
    0
    1 kışı anlat desın yeter
    ···
  6. 7.
    +2
    ilk defa bir üniversite öğrencisi olduğum sıralarda, kişisel gelişim kitaplarının önderlerinden olan kitaplardan birisi o günlerde bir çok insanın olduğu gibi benim de gündemime girmişti. Anthony Robbins’in yazdığı “içinizdeki Devi Uyandırın” başlıklı kitap, ardından gelecek binlerce taklit ve benzerlerinin ilk ve en etkili örneklerinden birisidir; bilenler bilir.
    ···
  7. 8.
    -1
    aranızda saygısız hayvanlar var ama alışığım anadolu çomarlarına mesleğim gereği
    ···
  8. 9.
    0
    Kitabı süratle okuduğumu hatırlıyorum (belki de beyin meselesi ile ilgilenmemde önemli bir payı bile olabilir). Kitapta, motivasyon anlamında bir çok ilginç ve dikkate değer tavsiye ve olay aktarılıyordu
    ···
  9. 10.
    0
    panpa yarın dersim var ayrıntıyı gibtiret yatacam
    ···
  10. 11.
    0
    q10 olum basıt bır konu değil bu
    ···
  11. 12.
    +2
    Ama bunlar arasında o dönemde bana en garip gelen tavsiye, her sabah, hatta fırsat bulduğumuz her durumda, bir aynanın karşısına geçip, kendi kendimize “sırıtmamızı” öneren kısımdı. Robbins bunu önerirken, “yüzünüzeki gülme kaslarıın faaliyetlerinin beyninize etki yaparak sizi mutlu bir ruh haline sokacağını” anlatıyordu.
    ···
  12. 13.
    0
    tamam amk uyumıycam
    ···
  13. 14.
    0
    hizli gir entryleri.
    yarin sabah ders var amk
    ···
  14. 15.
    +1
    Bir kaç kez denedim tabii; fakat alışmamış birisi için ayna karşısında sabahın köründe kendi kendine “maymunluk yapmak” gerçekten de zor bir iş ve ciddi motivasyon istiyor! Fikir o dönemlerde bana ne kadar saçma gelse de, bu ilginç tavsiyeyi defaatle denediğim için hiç unutmadım. Ayrıca bana sorarsanız, işe de yarıyordu, ama bunu kimseye anlatmaya cesaret edememiştim.
    ···
  15. 16.
    +3
    Yıllar sonra, sinirbilimleri alanında eğitimimize başladığımız dönemler içinde, sinir sisteminin çalışmasına dair hayret verici bilgiler ardı ardına yapmaya başladı. Bunların bir kısmı öğrenmemiz gereken teknik detaylardı; bir kısmı ise, bildiklerinizi birleştirerek yeni anlamlar üretmenizi zorunlu kılan birleştirici (integratif) sinirbilimlerine dair konulardı.
    ···
  16. 17.
    +1
    Ayna karşısındaki “kendi kendime sırıtma” tecrübelerimin de etkisiyle, benim dikkatimi en çok çeken konu “Bedenlenmiş Biliş” (Embodied cognition) denen meseleydi. Aslında felsefi bir mesele olan bedenlenmiş biliş, bilişsel durumların, insan vücudunun duruş ve hareketleri tarafından belirlendiğini öne süren bir görüştü. Fakat günümüzde elde ettiğimiz deneysel bulgular, meseleyi sadece düşünsel bir yorum olmaktan çıkarıp, ciddiye almamız gerektiğini gösteriyor.
    ···
  17. 18.
    0
    Beden durumu bilince nasıl etki eder? onu anlatayım
    ···
  18. 19.
    0
    kızlar artık bize de verecek mi sen onu soyle
    ···
  19. 20.
    0
    @19 sabırla okur ve anlarsan adrıana lıma bıle verır önce kendını duzeltecen beynını tanıyacan
    ···