1. 11.
    0
    panpa, para parayla kazanılır, bu lafımı unutma. sürekli yatırım yapacaksa, gerekirse kredi çekeceksin, riske gireceksin. akıllı olursan doğru işe, girersin ve bu risk küçük olur. akılsızlar, riske girme işini zütünden anladığı için tep taklak oluyor. sana e-ticareti öneririm. önce bi sektör belirle kendine. mobilya, elektronik, kişisel bakım vs. daha sonra sektörde en çok giden ürünleri ve bunlara alternatif olabilecekleri araştır. sonra bunları ucuza bulabileceğin yerleri bul. e-ticaret yaptığın için ucuza kargo yollayabileceğin bir firmayla anlaşmalısın. aras kargoyu öneririm. pazarlık yap, güzel fiyatlar verebiliyorlar. aylık satışın arttığında, çok güzel fiyatlar veriyolar:)

    malı buldun, netten nasıl satıcan? gittigidiyor.com'a aylık belli miktar para yatırıp, sanal dükkan açıcan. oradaki ürünlerle güzelce ilgilencen, diğer firmalar nasıl ürün yerleştirmişse sen de onlar gibi ama kendi yorumunla ürünlerini siteye ekleyeceksin. orada müşterilerle sürekli iyi geçincen ve sabırlı olucan. onun dışında her zaman fırsat kollucan. iyi ürün gelirse kaçırmıcan. gittigidiyor başlangıç için iyi ama yetmez. bununla birlikte, sanalpazar.com, n11.com gibi sitelerde de dükkan açıcaksın. ama yetmez, kendine bir de ayrı e-ticaret sitesi açman lazım. paran varsa bunu yaptır, yoksa prestashop vb. free altyapıları kullanarak kendi siteni kur. (tabi yine yıllık 100 150 lira domain+host masrafı çıkar) bu siteyi de güzel güncelleyip, seo yani arama motoru optimizasyonunu sağlam yaptırman lazım. bunun da çeşitli teknik detayları var. buralarda da masraf yapman gerekiyor. bunları uygulayan akıllı yatırımcı bir sene içinde aylık 5000tl den 25000 tl'ye kadar net kar bırakan işler yapabilir. yatırımıın çok büyükse 100000 tl gibi rakamlara da uçabilirsin, hatta evidea, cookplus gibi sitelere de rakip dahi olursun.

    çok fazla detay var. özet geçtim.
    ···
  2. 10.
    0
    halka acık olan kısımda her seyi sergilemen lazım zengin gözükmeli dükkan. stok yer kaplamasınki çeşide yer kalsın. ayrıca toptancıdan ne kadar mal o kadar indirimli alırsın bu da senin kârını artırır. bu yüzden de depo önemli.
    satış olarak hangi ürünler gider bilmiyorum çok ama mutfak ve sofra gerecleri gider her şekilde. elektroniğe pek bulaşma derim. hem büyük mağazalar hem de ucuz markalar senin başını ağrıtır. kişisel bakım araç gereçleri de olabilir. törpü tarak cımbız vs. ayrıca çerçeve gibi süs eşyaları da satabilirsin. son olarak hediye amacıyla gelen müşteri çok ozellikle orta ve yüksek yaş grubu hediye konusunda ilk olarak züccaciyelere gider.
    dukkan o bulunduğun yerde tekel olabilir gerekirse istanbul'dan mal almayı düşün bence. hem de daha fazla çeşit gorebilme ihtimalin var.
    ···
  3. 9.
    +1
    bu işi yapıyorsan extra toptancılıgını da yap onudamı ben dyim amk
    ···
  4. 8.
    0
    @7 güldürdün bin o yüzden nick6 + şuku giriyorum sana :D
    ···
  5. 7.
    +1
    Tükkanı iddaa bayiye çevir
    ···
  6. 6.
    0
    format at
    ···
  7. 5.
    0
    aynen amk
    ···
  8. 4.
    0
    ooo uzun yazı alırım bi dal.
    ···
  9. 3.
    -1
    @2 gibtirgit o zaman amk
    ···
  10. 2.
    +1
    Inanki gram gibimde olmayan bir konu
    ···
  11. 1.
    0
    beyler öncelikle herkese hayırlı geceler bayadır düşündüğüm bişey var aklımda peder beye ait bi züccaciye dükanı var tabak bardak falan filan satıyor buraya geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum fakat dükan açıldığı günden beri aynı bi yerde okumustum işyeri geliştirme teknikleri diye eskiden oradan bişey aklımda kalmadı internette de yazıyorum çıkmıyor bişiler sizce ne yapmalıyım işleri nasıl büyütürüm nasıl daha çok para kazanırım harbi harbi adam gibi cevap verene nick6+şuku
    ···