1. 15.
    0
    https://www.youtube.com/watch?v=F-zFcrogkSY (bkz: eko kakko)
    ···
  2. 14.
    +1 -1
    Ülkemiz adına bitmiştir artık
    ···
    1. 1.
      -1
      Ananın dıbını ülke ekomomisi düzelsin diye gibtim
      ···
      1. 1.
        0
        sus le.
        ···
      2. 2.
        0
        .el sus
        ···
  3. 13.
    0
    dersini gibeyim, hocasını ayrı gibeyim.
    ···
  4. 12.
    0
    ABD ve Çin corona krizi başlamadan önce dünya ekonomisinin % 42'sine yakınını oluşturuyorlardı.

    ikisi de şu an kötü durumdalar, dünya yeni bir süper güç olmayan çağa giriyor. 200 yıl aradan sonra yeni bir dönemdeyiz.
    ···
  5. 11.
    0
    ekonomisi büyüyen ülkelerde enflasyon artmaz azalır, halkta alım gücü yükselir fakat eğer yaşadığınız yer türkiyeyse tüm kurallar tersine işler, ekonomik büyüme yaşandıkça siz fakirken daha da fakirleşirsiniz, ama olsun önemli olan büyümek, küçük ekonomide açlıktan öleceğinize büyük ekonomide ölün.
    ···
  6. 10.
    0
    https://iskonomi.com/ aracılığıyla takip edebileceğiniz haberlerdir. ekonomi sektörlerindeki son gelişmeleri, yeni iş fikirleri bankacılık, bilgilendirme, evden ek iş, evden ek iş imkanları, genel, iş fikirleri, işkur, memur, para konularında en güncel haberlere erişebileceğiniz bir web sitesi.
    ···
  7. 9.
    0
    Ben galiba bunu istiom amk
    ···
  8. 8.
    0
    türkiye'nin ekonomi alanındaki gelişmelerini takip etmek için https://finanstaksi.com/ sitesini kullanıyorum. hem hızlı ve kullanıcıyı yormayan arayüzü var, hem de reklamsız bir şekilde yayın yapıyorlar. bu nedenle herkese tavsiye ederim.
    ···
  9. 7.
    0
    En son ekonomik gelişmeler bankaların faiz oranları krediler hakkında aradığınız her şeyi http://www.krediekonomi.com/ da bulabilirsiniz.
    ···
  10. 6.
    +1
    bir ülkede küçük yatırımcı tarafından takip edildiğinde ciddi oranda kazançlar sağlayabilecek finanslar bütünü. güncel haberleri takip etmek için https://www.mokarimakka.net/ sitesini kullanıyorum. tavsiye ederim pampalar *
    ···
  11. 5.
    0
    ulan benim yazım niye başta değil mk sorum yukarda up up up
    ···
  12. 4.
    0
    Beyler ülkede askerler bir yere çatışmaya girince dolar, euro filan artıyor başka başlıkta da okudum ki askerler ölmüş euro düşmüş mk insanın hayatı ile nasıl bir parasal politika izliyorlar anlamış değilim bir kez televizyon izledim başbakan filan konuşma yapıyordu hükümet kurulmadığı için bile ülkede dövizin artmasına neden oluyormuş bir panpamda açıklasın ne alakası var o kadar olaylarla dövizin
    ···
  13. 3.
    0
    http://www.ekonomisozluk.com/
    ···
  14. 2.
    +1
    coğunluğu doymak bilmez huur cocukları olan insan cinsinni sınırsız ihtiyaclarını, sınırlı kaynaklardan karsılama bilimi.
    ···
  15. 1.
    +4
    inci sözlük için sabun fiyatları, şişme karı fiyatları, peçete fiyatları dışında hiçbi anlam ifade etmez
    ···