1. 151.
    0
    seo algoritmasını kim yazdı?
    ···
  2. 152.
    0
    lannnnnn para diosssss
    ···
  3. 153.
    0
    Okicam bi ara
    ···
  4. 154.
    0
    dilara? bul bakalım bin
    ···
  5. 155.
    0
    ···
  6. 156.
    0
    @129 panpa adam fikir verdi bilgin varsa yapcan. bak yanak kafasina bi tak biliyo fikiri alıyor. zütü sıkıp yaparsa bişeyler, parayı o kırar sende bakakalırsın * adam bunu bunu şöyle yap diyene kadar kendi yapar
    ···
  7. 157.
    0
    @133 gördüm panpa bende cevap bekliyodum. bari gelince son sorularımı cevaplasa
    ···
  8. 158.
    0
    @124 yok soruları daşşa almıyorum da bazıları hakkında benim de bilgim yok. bilgim olanları yanıtlayayım.

    ilk soru : Google'in kendi altyapısının işlediği normal web dilleri dışında dilleri var. bu diller üzerinde uzman olan kişişler ana omurgayı ve mantığı tamamen kriptolu şekilde kodlarlar. fakat sonuçlar yani senin gördüklerin emule edilmiş html kodlarıdır. buna en yakın örnek typo3 ve codeigniter. bir proje üzerinde yüzlerce coder çalışır. sonuçta sen gördüğün html kodları üzerinde web araçları ile oynama yapabilirsin ancak ana kodlara erişemediğin için bu bişey ifade etmez. zaten ana kodlar da bilinen bir dil üzerinde yazılmadığı için erişsen de birşey ifade etmez. yani google'in kendi geliştiricileri dışında bir geliştiriciden bekletisi olamaz. enazından ben bu güne kadar böyle bir talep görmedim.

    2. soru : Google özellikle usa daki sert tekel kanunlarını gözeterek her zaman karşısında bir rakip tutar bu da benim kişisel fikrim. Asında google'in herhangi bir sektöre girişi çok ilginçtir. önce o sektördeki tüm rakipleri rekabet edemeyecek düzeye çeker. bu ne demek, örneğin earth. ilk hizmet vermeye başladığında aynı programı 1300 mt yükseğe kadar gösterim yapması için 200 dolar ödüyordunuz başka firmalara. fakat şimdi bu hizmete evinde pc olan ve mail atmasını bilen herkes erişebiliyor. yani kısacası google karşındaki rakibi bitirmez her zaman birileriyle rekabettedir. ama aslında tekeldir. üzgünüm..

    soru 3 : her şirket google organizmasını kullanmak için para öder.

    soru 4: bu tarz gizli servisler, kendi dosyalarının güvenliğinden kendileri sorumludur. eğer kamuya açık bir indexlemeye rastgelmiş bir belge gizlilik teşkil ediyorsa talep edilir ve içerikten çıkarılır. ama google bir indexleme yaparken kaynağın izninden başka birşeye bakmaz. izin varsa indexler yoksa dokunmaz.

    çok soru sorma diğerlerine de cevap vereyim panpa
    ···
  9. 159.
    0
    sana ne sorular sorardım da şimdi değil bin.
    ···
  10. 160.
    0
    @125 eğer bir ilaç google tarafından reklamı yapılabilir diye belirlendiyse, bu ilaç üzerinde rekabet çok olacağından kelime fiyatları da yüksek olabilir. ancak benim önerim yani bu güne kadarki deneyimlerim tatil sektörünü ön plana çıkarıyor, çünkü oteller, bölgeler, yorumlar, fotoğraflar içerik çok geniş panpa.

    incinin gelirini bilemiyorum bu tarz konularda sorgulama yapmakda iç yasak panpa
    ···
  11. 161.
    0
    @126 ben iş görüşmesine gitmedim panpa google keşfetti beni daha okuldayken :d
    ···
  12. 162.
    0
    @128 bu nasıl soru? seo algoritması halen geliştiriliyor google da çok az şey sadece 1 kişi tarafından geliştirilmiştir ki onlarda genelde algoritma mantığı üzerindeki fikirlerdir.
    ···
  13. 163.
    0
    @136 * tamam panpa bugecelik başka sorum yok. sormak istediklerimide tam anlayıp cevapladın zaten. indexler şans eseri açıksa görürüz yani.
    buarada tebrikler panpa başarılar iş hayatında. aklımdaki soruları ve başka sorularda takılırsa ilerleyen zamanlarda sorarım gene şimdiden söyliyim.
    ···
  14. 164.
    0
    soru1: google kullanıcıların hangi bilgilerini saklıyor?
    bir yerde mac adreslerinin de google tarafından kayıt edildiğini duymuştum. sonuçta bu istemci tarafında bir eklenti çalıştırılarak yapılacağından onay mesajı çıkması gerekir bu durumda karşımıza. bana mantıklı gelmemişti mac mevzusu. mac adreslerini alabiliyor mu google?
    ···
  15. 165.
    0
    @141 peki panpa
    ···
  16. 166.
    0
    googleye tek tıklamada kaç para kazanıyorsunuz panpa
    ···
  17. 167.
    0
    @142 bu 2 durumda ayrı olarak değerlendirilir panpa. eğer bir google hesabın varsa ve google ürünlerini kullanırken bu hesabın açıksa ve default ayarların değiştirilmediyse donanım bilgilerin dahil herşey kayıt altında. fakat bu bilgiler hiçbir kuruma verilmez. bu konuda birçok dava açıldı google'a ancak hiçbir sonuç alınamadı. yani şuan mevcut teknoloji ile erişilebilecek herşey kayıtlanıyor. bunun amacı kesinlikle kullanıcı tepkisini ölçümlemek daha doğru ve iyi deneyimler yaşatmak içindir. yoksa kimsenin kimseyi fişleme gibi bir amacı yok.

    eğer google hesabın aktif değilse ürünleri kullanırken, bu bilgilerin bir kısmı yine kullanıcı deneyimini geliştirmek üzere kayıtlanıyor. ne kadar süre kayıt altında tutulduğunu bilmiyorum.
    ···
  18. 168.
    0
    @144 soruyu anlayamadım panpa
    ···
  19. 169.
    0
    o ne lan ikide bir onu mu demek istediniz bunumu demek istediniz karı gibi size ne lan benim ne demek istediğim.

    tamam sakinim.
    ···
  20. 170.
    0
    @146 donanım ile ilgili bölümlerde mutlaka vardır panpa. fakat ben bu güne kadar hiç google donanım bölümüyle irtibat kurmadım
    ···