1. 1.
    +1
    izlemek insanın beynini öldürür siyasette öyle . Televizyon açık olmamalı aptal kutusu diyorlar ya öyle . iğrenç çokca
    ···
  2. 2.
    0
    var mı haber
    ···
  3. 3.
    0
    özellikle güncel olanları news sitelerden takip ettiğim olaylar.
    site adresi: http://www.haberleryeni.com/
    ···
  4. 4.
    0
    http://www.sekiznews.com sitemize mutlaka bir göz atın derim ben. sekiznews cinslerden haberler!
    ···
  5. 5.
    0
    Karaman Karaman Haber Karaman Haberleri
    ···
  6. 6.
    0
    olum noldu bu sözlüğe amk serkan bi el at milliyet habere söndü amk herkes haber paulaşıyo ben kürt kızı bişe bişe ben liseliyim hepinizde üstünüm falan olm öncede buralar böyle değildi herkesinz amacı trend olup lisedeki kızlara hava atmak amk
    ···
  7. 7.
    0
    Sözlüğü haber sitesi yapanlarin teker teker dıbına koyayim
    ···
  8. 8.
    0
    karadeniz, trabzon ve trabzonspor ile ilgili en güncel haberlere http://www.karadenizinsesi.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz. şu an gündemde olan kırmızı kart olaylarıyla ilgili haberleri okuyabilirsiniz.
    ···
  9. 9.
    0
    Türkiye’nin en etkili memur haber sitesi olması yolunda ilerleyen memurpostasi.com, kamu haberciliğinde uzman kadrosuyla yayın hayatına devam etmektedir. Amacımız; eğitim, sağlık, emniyet, adalet, diyanet, belediyeler, tarım, orman, enerji, ulaştırma ve büro çalışanlarına ilişkin haberleri ilk elden sizlerle paylaşmaktır.
    Bu amaçla çalışan editörlerimiz; farklı çalışma alanlarına ilişkin haber ve özel içerikleri memurlar için oluşturmaktadırlar. Editörlerimiz; yaşamın içinden, çoğunlukla çeşitli kamu kurumlarında çalışan sizin gibi yaşayan ve düşünen, belki biraz eli kalem tutan kişilerden oluşmaktadır. Bu anlamda memur haberciliği alanında oldukça iddialı olduğumuzu / olacağımızı ifade etmek isteriz.
    Habercilik anlayışımızın temelinde; hızlı, tarafsız ve ilkeli bir yayıncılık anlayışı yer almaktadır.
    Memurlar; atama, yer değiştirme, maaş ve özlük hakları ile yapılan yasal düzenlemeleri memurpostasi.com’dan takip ediyorlar.
    Memurlar için hazırladığımız özel içeriklerde; memur maaşları hakkında genel bilgiler, memur maaş zamları ve hesaplamaları, kamu çalışanlarını ilgilendiren kanun, genelge, yönetmelik ve tüzükler ile mahkeme kararları konularında bilgi sahibi olabilirsiniz.
    Sınavlar artık yaşamımızın önemli bir parçası haline gelmiştir. Memur Postası olarak; Kamu Personeli Seçme Sınavları, ÖSYM Sınavları, Açık Öğretim Sınavları, Ehliyet Sınavları, MEB Sınavları ve Görevde Yükselme Sınavlarına ilişkin haber ve duyuruları yakından takip ediyor ve haberleştiriyoruz.
    Memurlara özel haber ve yazılarımızın yanında; Türkiye ve dünyada meydana gelen güncel olaylara ilişkin haberler, ilginç videolar ve foto galerileri sitemizde bulabilirsiniz.
    Haberlerimizi takip etmenin yanında; paylaşarak diğer kullanıcıların dikkatine sunabilir, yorum yaparak duygu ve düşüncelerinizi geniş kitlelerle buluşturabilirsiniz.
    Memur Postası olarak, sosyal medyaya oldukça önem veriyoruz. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilir; görüş, öneri ve eleştirilerinizi bizlerle ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.
    Sosyal medya hesaplarımız:

    facebook: https://www.facebook.com/memurpostasi

    twitter: https://twitter.com/memurpostasi

    http://www.memurpostasi.com
    ···
  10. 10.
    0
    Bekliyorum senden
    ···
  11. 11.
    0
    http://www.dunyaniz.com da var
    ···
  12. 12.
    0
    Bu siteye o kadar çok vakit geçiriyorum ki zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorum. Yazıları çok ilgimi çekiyor. Nerdeyse tüm siteyi okudum. Ayrıca burçlara ilgim burdaki yazılardan sonra biraz daha arttı.
    https://www.gidahatti.com .
    ···
  13. 13.
    0
    https://dunyahaberleri.net Yurttan ve dünyadan anlık sıcağı sıcağına son dakika haber paylaşımları
    ···
  14. 14.
    0
    Güvenilir haberin kaynağı Haber 365, Türkiye, dünya, ekonomi, spor, sağlık ve teknoloji alanlarındaki haberleri, doğru ve tarafsız olarak okurlarına sunmaktadır. https://www.haber365.com.tr/
    ···
  15. 15.
    0
    https://www.marastanhaber.com.tr/
    ···
  16. 16.
    0
    ···
  17. 17.
    0
    ···
  18. 18.
    0
    ···
  19. 19.
    0
    kamuoyuna olay, ekonomi, spor vs. hakkında verilen bilgidir.
    takip ettiğim yegane sitelerden bir tanesi; haber ve analiz sitesi

    http://regionpost.com/
    ···
  20. 20.
    0
    Haber alma konusu son derece önemli bir konudur. Ülkemizde, çevre ülkelerde ve dünyada yaşanan son gelişmeler hakkında, doğru kaynaklardan bilgi edinmek kritik öneme sahiptir. Bu noktada devreye region post girmektedir. Ortadoğu, Balkanlar ve bulunduğumuz coğrafya ile ilgili tüm gelişmeleri sayfamızda bulabilirsiniz.
    Analiz Haberler
    Ülkemizin de içinde bulunduğu bölgede son derece kritik gelişmeler yaşanmaktadır. Adeta ateş çemberinde bulunduğumuz coğrafyada yaşanan son gelişmeler, analiz niteliğindeki haberlerle sizlere aktarılmaktadır. Haberler, en doğru şekilde iletilmekte ve yalın bir dil kullanılmaktadır.
    Region post sayesinde, ülkemizde yayın yapan bazı medya kuruluşlarının göz ardı ettiği haberlerden anında bilgi sahibi olacaksınız. Sayfada yer alan nitelikli ve derinlemesine analizlerle birlikte bölgemizi ilgilendiren olaylara farklı bir pencereden bakma imkânı elde edebileceksiniz.
    Region post bünyesinde yer alan, alanında uzman yazarların kaleme aldığı köşe yazılarını takip edebilir ve bu sayede olayları daha derinlemesine irdeleme imkânı elde edebilirsiniz. Köşe yazıları düzenli olarak yer almakta ve adeta gündeme ışık tutmaktadır. Sayfada yer alan “Gündem” kategorisinde son dakika haberleri ve önemli gelişmeler yer almaktadır. Yine sayfada yer alan “Dünya” kategorisinde başta Ortadoğu olmak üzere, tüm dünyadan önemli gelişmeleri takip edebilirsiniz.
    Röportaj ve Çoklu Dil Desteği
    Region post sayfasını öne çıkaran unsurlardan biri de, röportajlar kısmıdır. Gündemde olan kişi ve konularla ilgili yapılan röportajları büyük bir keyifle takip edebileceksiniz. Özellikle gündemde yer alan konularla ilgili röportajları okurken adeta zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
    Region post sayfasında yer alan çok dilli haber analizi de büyük bir artıdır. Sayfada yer alan haberleri dilerseniz Arapça, dilerseniz ingilizce takip edebilirsiniz. Bu konu, sayfanın daha fazla takip edilmesini sağlamaktadır. Haberciliğe yeni bir anlayış getiren region post ile farklı dillerden haber takip etme keyfini yaşayabileceksiniz.
    Region post ile haberi doğru bir kaynaktan takip etmiş olacaksınız. Bunun yanı sıra, haberleri doğruluk ilkesinden ödün vermeden, analiz şeklinde ileten sayfada haberleri takip ederken sıkılmayacaksınız. Sayfayı ziyaret ettiğiniz andan itibaren sıkı bir takipçisi olmaya başlayacaksınız. Siz de bölgemizden ve özellikle Ortadoğu’dan son gelişmeleri takip etmek istiyorsanız regionpost.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

    http://regionpost.com/
    Tümünü Göster
    ···