1. 16.
    0
    @7 iyi anlatmış
    ···
  2. 15.
    0
    @6 illuminati gibi aydınlattı bizi ama okumadım
    ···
  3. 14.
    0
    bunda bankonun özelliği ne? 6 maçtan sistem 4 seçsek, 2 tane de banko desek nasıl oluyor? hiç oynamadım
    ···
  4. 13.
    0
    @5 yok öle bişey @7 bızırına kadar haklı.
    ···
  5. 12.
    0
    bildiğin kombinasyon lan 5 macın 4 lü 5 li ve 6 lı kombinasyonlarını alıyor kac tane yapılabilecek kupon varsa otamatik yapıyo tutan kolon kadar para alıyosun mesela sism 4 5 6 22 lira 22 tane kolon yapmış gibi oluyosun
    ···
  6. 11.
    0
    vuvuzuella anasını gibmiş başlığın. birisi daha dolaylı yoldan anlatsın şu sistemi,
    ···
  7. 10.
    0
    ben anlamadım am
    ···
  8. 9.
    0
    @8 aydınlandım bin
    ···
  9. 8.
    0
    @5 süpersin paşam sukular feda olsun sana

    @7 suku reyis
    ···
  10. 7.
    0
    @1 ilk ve son defa anlatıyorum iyi dinle

    sistem dediğin olay bildiğin kombinasyondur(ne olduğunu bilmiyosan liselinin dik alasısın gibtir kaybol burdan) şöyle ki; 6 maç yazıp sistem 4 5 6 oynarsan iddaa bu 6 maçtan sırayla 4ünü, 5ini ve 6sını birden seçecek şekilde sana kupon yapar. yani sayıyla 6'nın 4lü kombinasyonu(15)+6nın 5li kombinasyonu(6)+6nın 6lı kombinasyonu(1)=22 tane kupon hazırlamış olursun. yani bunları tek tek hazırlama zahmetinden kurtulursun. bu kadar
    ···
  11. 6.
    -4
    Sistem veya düzenek, birbiriyle etkileşen veya ilişkili olan, bir bütün oluşturan cisim veya varlıkların, ki bunlar soyut veya somut olabilirler, bileşkesidir. Bir altsistem veya altdüzenek, sistemin parçası olan ve kendisi de bir sistem oluşturan bir öğeler kümesidir. Sözcük 'birleşme', 'oluşma', 'biraraya gelme' anldıbını taşıyan Latince systēma'dan, o da Yunanca σύστημα (sustēma)'dan türemiştir.

    Bu anlamda sistem birbiriyle madde, enerji veya bilgi alışversinde bulunan elemanlar veya parçaları anldıbına gelebilir. Bu durumda bu elemanlarını ve onların eylemlerini kapsayan matematiksel veya mantıksal bir model oluşturulabilir.

    Sistem, davranış veya örgütlenmeyi belirleyen kurallara da değinebilir. Kanunlar insan sosyal davranışlarını belirleyen bir sistemdir. Gramer, dil kullanımını belirleyen bir sistemdir. Kladistik canlılar arasındaki evrimsel ilişkileri birbirlerine olan benzerliklerine bağlı olarak sınıflandıran bir sistemdir.

    Gerçek cisimlerin veya varlıkların sistemlere bölünmeleri veya onlardan sistemlerin oluşturulması keyfidir, bu anlamda sistemler soyut bir kavramlardır.

    Sistemlerin özelliklerini çalışan bilim dalı Sistem teorisi veya Sistem bilmi, daha yakın zamanda ise Sistemik olarak adlandırılmıştır. Bu bilim dalı, madde ve zihnin organizasyonunu inceler, sistemlerin ait oldukları konudan bağımsız olarak genel kavram ve ilkeleri araştırır.

    Sistem kurallar bütünüdür.Bir organizasyonun olumlu sonuçlandırılması için zaman içinde elde edilen tecrübelerin birikimiyle oluşmuş bilgi kümelerinin ihtiyaç duyulan alanda kullanılmasıdır. Sisteme dayandırılmış her teori veya mühendislik kavramında esas olan, sistem hakkında özelliklerin aksiyomatik anlamda dile getirilmesidir; bundan meta-ontoloji, meta sistem ve meta-teoriler ortaya çıkar. Sistem, aralarindaki iliskiler bulunan ve belli bir amaci gerceklestirmek uzere biraraya getirilmis elemanlardan olusan bir butun seklinde tanimlanir. Her sistem daha buyuk baska bir sistemin parcasidir.(uretim yonetimi, prof.dr. muh. Bulent Kobu)
    ···
  12. 5.
    0
    misliyi katlıyor
    misal
    10 tl oranlı bir kupon oynadın
    22 misli yaptın 220 tl yapıyor
    22 misli yapıcağına sistem 4-5-6 yı oynarsın 22 tl verirsin 300 lira ve üstü birşey çıkar
    hemde 1 maçtan yatsa bile o maçın oranı düşer ve paranı alırsın
    ···
  13. 4.
    0
    @2 noldu yaarrram
    ···
  14. 3.
    0
    sistem oynuyosun işte
    ···
  15. 2.
    -2
    ebeyin amı.
    ···
  16. 1.
    0
    bu sistem olayını bir anlatın beyler...
    ···