1. 12.
    0
    itiraf ettirmenin yolunu açıklıyorum
    örneğin karşınızdaki kişi paranızı çaldı ve çaldığını itiraf ettirmek istiyorsunuz.
    önce parayı çalıp çalmadığını sorun, ortaya onun çaldığına kanıt olabilecek her şeyi dökün.
    elbette kabul etmeyecektir. hemen ardından şunu uygulayın.
    karşınızdaki kişiyi başka bir suçla itham edin. bu suç, itiraf ettirmeye çalıştığınız suçtan daha ağır olmalı. uydurabilirsiniz önemli değil.
    karşınızdaki kişi baskıya dayanamayıp, ikinci suçu kabullenmemek için birinci ve gerçek suçu kabullenecektir.

    pek anlatamasam da anladınız siz köfteler
    ···
  2. 11.
    0
    çünkü gözümüzle görmedik, o anda orada değildir. bi şeyi anlamanın en iyi yolu yaşamaktır
    ···
  3. 10.
    0
    @9 mesele adam değil aga mesele biz!! bu!!! işi neden çözemiyoruz.
    ···
  4. 9.
    +1
    @8 demek ki adam yapmadığına inandırabiliyor kendini. yalan makinesi kanıtlamak için var. ama yalan makinesini kandıran adamlar da olmuş. ama kişiye kendi ağzıyla söyletmek için bildiğim tek yol bunlar.
    ···
  5. 8.
    0
    @7 panpa aslında merak ettiğim bu durumda neden kaybediyoruz. az uz değil baya uzun bir dönem gerektirir böyle olaylar en az 3-6 ay. neden meseleyi çözemiyoruz.
    ···
  6. 7.
    +1
    pgiboloji olarak itiraf ettirmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum ben. ya tehdit ya da şeker attırıp ağzını açtıracaksın. dayak da olur ama o zaman bir anlamı kalmıyor.
    ···
  7. 6.
    0
    @5 sen ile ben arasındaki fark bu. 2010 un 5. ayıydı. 2011 e kadar sözlükteki tüm başlıkları okudum. sen anca okuyanı gibsinler yaz. inş okumasanda giben biri çıkar.
    ···
  8. 5.
    0
    okuyanın amk
    ···
  9. 4.
    0
    bu soruyu eski incide sorsaydım cevaplar sel olurdu. ama şimdiki bebe beliğin yada ondan süregelmiş adam oldum sanan 20 yaşlarındaki bebelerin! buna verebileceğileri bir cevap ne yazık ki yok.
    ···
  10. 3.
    0
    inanmak istemiyoruz
    ···
  11. 2.
    0
    Biri yerime okusun ve cevaplasin
    ···
  12. 1.
    0
    beyler şimdi çok dikkatli okuyun

    bir tane eleman var elimizde, yalan söylediğini biliyoruz, kurmacalar ve arkanızdan işler çevirdiğini de biliyorsunuz. bunu gözüne baktığında hissedebiliyorsunuz. hatta davranışlarında istemedin bu hakkıymış veye yaptığı kişinin bunu hak ettiğini düşünerek yaptığı aşikar olduğunu görüyoruz. bazen çok az daha ileri gitse kendini eleverecek gibi oluyor. ama sonra olaylar kapanıyor. bu olay herkesin başına defalarca gelmiştir.

    şimdi soru şu. bu olayda analiz yaparken nerede hata yapıyoruz.

    benim tahminim davranışlarına ve ruh hali ile olayın sorumlusu olduğu o kadar açık ki kanıt aramak yada olayla ilgili mantıksal bağlamlar bulmak yerine olayı onun davranış düzleminde bulmaya çalışmamız. yani o kadar bariz ki itiraf etse diye bekliyoruz sanki.

    hata nerede bilmiyorum ama hayatımda çözemedim meselelerden biride bu. olayın sonunda hiç bir şey olmamış gibi her şey normale dönüyor ve siz avcunuzu yalamakla yetiniyorsunuz. hayatım boyunca çözemediğim ve bu kadar basit olan bir şeyle karşılaşmamıştım ben.

    yani kat kat zeki olduğunuz bir insana bu şekilde sanki malup oluyormuş gibi oluyorsunuz. birde işin içine sizin dediğiniz şeyler başka noktalara(alakasız) çarpıtıyorsa sıçtınız demektir. olay sizin için daha kötü olur.

    edit: sizin tahmininiz nedir beyler?? açıklayın lütfen
    ···