1. 1.
    -1
    danışmanlık yaparak hayatımı idame ettiriyorum. hayatım boyunca saçma sapan denebilecek bir çok şeyle uğraştım.

    hayat tecrübemden yararlanmak isteyen herkesin soracağı sorulara cevap vermeye çalışacam.

    1. nesil yazar olmamdan dolayı, eskiden buraların nasıl olduğunu, grup sex partilerimizi, inci ruhunu falan sormayın, sıkıldım.

    soruları alayım...

    not: öss danışmalığı değil aslında yaptığım, kurumsal şirketlere ve önemli sayılabilecek kişilere danışmanlık yapıyorum. her soruyu sormak da özgürsünüz tabiiki de ama üniversite tercihleri soruları azalırsa daha çok sevinirim, daha çok, farklı sorular ve hayatlar görmek istiyorum.
    ···
  2. 2.
    0
    @2 hello world'te kaldım, ama türkiyeden anca Microsoft Türkiye çıkar, başka bir şey çıkmaz. he bir de apple türkiye kurulur ancak o. daha ötesine gitmez en az bir 30 yıl.

    ek olarak. Microsoft Türkiye ile 1 seneye yakın çalıştım konu yazılım değildi.
    ···
  3. 3.
    0
    @4 saçmalama neden öyle bir şey diyim, çaycı bile olamazsın...

    şaka bir yana, sosyal bilimler daha geçerli olacak önümüzdeki dönemde, hatta şimdiden öyle. o yüzden mühendislik okumanın getirdiği artılar yavaş yavaş silinmeye başladı. o yüzden bölümünle alakalı klüplerde takılman sana bölümünün neler getirebileceğiyle alakalı güncel fırsatları görmeni sağlayacaktır, aman uzak kalma, hayırlı olsun.
    ···
  4. 4.
    0
    @6 10 yıl içinde ölümsüzlük bulunacağı için, şimdi girsen ve zamanında mezun olsan, en fazla 4 sene ekmek yersin bu işten, demedi deme.
    ···
  5. 5.
    0
    @9 kavut
    ···
  6. 6.
    0
    @8 canım kardeşim, doktorluğun tabiki de her zaman kabul göreceği gerçeği sence de çok aleni değil mi? yani bunu gerçekten tıpı düşünen biri sormaz diye düşünüyorum ama cevaba gelirsek evet, tıp her zaman geçerlidir ve geçerli olacaktır, ölümsüzlük bulunsa bile hastalıklarla mücadele devam edecektir. sonuçta gripten ölmüyoruz genel olarak di mi?

    yine de şükelanı verdim canım benim *
    ···
  7. 7.
    0
    @11 senin için daha okunur kılıyorum

    am
    züt
    meme
    okşamak
    yalamak
    ısırmak
    ···
  8. 8.
    0
    @14 thanksgiving'i bekle, inanılmaz indirimler oluyor, o zaman ucuza alıp, orijinal bir şekilde oynarsın. eğer bir yolu varsa da bilmiyorum
    ···
  9. 9.
    0
    @16 futbolla pek ilgilenmiyorum
    ···
  10. 10.
    0
    @18 iktidar partisi iktidarına devam edecek gibi gözüküyor, düşük miktarda oy kaybı yaşayacaktır. alternatif olarak gelecek iktidar sadece isimlerin değişmesiyle olacak, kabineden bir çok isim gidecek, tabiki Tayyip de bunlar arasında. yeni başbakanımız kim olacak belli değil ama tekrar ak partiden olacağı aşikar.
    ···
  11. 11.
    0
    @19 evet kardeşim öyleyim *
    ···
  12. 12.
    0
    @22 why muallak? I have no idea what you are talking about man..
    ···
  13. 13.
    0
    @24 düzenli olarak 3 saat uyurum sadece, uykum gelmedi daha.
    ···
  14. 14.
    0
    @26 bölümünle alakalı bir yere gitmen mümkün değil mi, neden arkeoloji? ilgi alanında değilse sıkıcı gelir. tarih okumayı sevmen gerek
    ···
  15. 15.
    0
    @26 güzel bölüm ama son zamanlarda kpss alımlarında değişiklikler yapıldı, eskisinden daha zor işe girmek (devlet için) eğer düşnüyorsan, aklında bulunsun.
    ···
  16. 16.
    -1
    @30 17 yaşındaki bir kızın ilişkilere bakışı farkı olacaktır. sana tavsiyem izmirde kalan izmirde kalsın ve ankarada kendine daha uygun bir ilişki ara. aramakla abulunmaz ama bulanlar arayanlardır...
    ···
  17. 17.
    +1
    @32 rica ederim kardeşim, aslında öss danışmanlık vermiyorum, verdiğim danışmanlık kurumsal şirketlere ama olsun. mimarlık okumak ister miydin dersen asla okumak isteyeceğim bir bölüm değildi fakat eğer iyi bir mimar olmak istiyorsan işe odanı değiştirerek başla, evinde değişiklikler yap. maliyeti yükseltmeden yapacağın her şey seni iyi bir mimar yapacaktır. yüksek büteleri ileride harcarsın, şimdi durumunuz çok iyiyse de harcama. bu seni yaratıcılıpa itecektir ki ihtiyacın olan şey sıradan olmamak, eğer tabi amacın mimar olmaksa...
    ···
  18. 18.
    +1
    @34 teşekkürler kardeşim. insanlara kendimi bildim bileli tavsiyeler veririm. yıllarca kendime danışmanlık verecek birini bulamamaktı problemim, çünkü gözüm yükseklerdeydi, ne yapmam gerektiğini kestiremiyordum. nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında fikirlerim vardı ama emin olamıyordum. insanların hayatlarıyla alakalı tavsiyelerde bulunmak, yardım etmekten inanılmaz bir haz alıyorum, mutlu oluyorum. yitip gidecek olan gençlerse hobim.

    tekrar teşekkür ederim
    ···
  19. 19.
    +1
    @36 edebiyata meraklıysan hiç merak etme yazar olmak için edebiyat okumana hiç gerek yok. yazarların hayat hikayelerini okumanı tavsiye ederim. murat menteş güzel bir örnektir, bigiblet tamirciliği taksörlük gibi değişik şeylerle uğraşmış bir adamdan normalde ne olmasını beklersin? korkma en varımı okuduğunda ya da dublörün dilemmasını böyle bir anlatıma sahip birisinin edebiyat mezunu olduğunu düşüneceksin ama değil... yazar olmak için inanılmaz miktarda kitap okuman gerekmekte ve tabi yaratıcılık da seni farklı kılacaktır. edebiyatla bu kadar içli dışlı birini okuduğu bölüm edebiyattan ayıramaz, koparamaz.
    ···
  20. 20.
    +1
    @36 edebiyat mı mimarlık mı diye sorarsan ben de mimarlık derdim ama, tabi zorlayamazdım seni bu konuda. babanın da seni zorlaması seni okuyacağın bölümden soğutmasın. hayatını kaliteli bir şekilde yaşamaya bak, kaliteli oku, hakkını ver. sakın baskıyla seçtiğinden dolayı bölümü, bölümüne küsme. istersen 2 sene sonra tekrar sınava girer, ankarada edebiyatı kazanır çift üniversite okumaya çalışırsın. mimarlıktan mezun olduktan 2 sene sonra belki 4 sene sonra, edebiyat mezunu da olabilirsin, hayata da geç kalmış olmazsın.

    avrupada bir çok genç üniversite hayatını 28 yaşlarında sonlandırıyor
    ···