1. 1.
    0
    ben bu entyleri asla ve katiyen giblenmek için yazmadım.

    lütfen bu başlığı ve entrylerini okumayın ve üzerine hiçbir şey yazmayın.

    burası benim kendi çöp bahçem.

    tamamen teoridir. belki de %99.999 u yanlıştır, ama olur da %0.001 i doğruysa, insanlığın o teoriyi kaybetmesini istemem.
    ···
  1. 2.
    0
    evrenin gittikçe artan genişleme hızı kütle çekimiyle açıklanabilir. her şeyin hareket halinde olduğu zaten biliniyor, belki de her hareket bir diğerini, o da bir diğerini ve hepsi hepsini kütle çekim kuvvetiyle genişleyen yöne çekerek, kendi kendini hızlandırıyordur.
    "evrenin merkezi nereden bakarsanız orasıdır" şeklindeki fikire benzer özetle; her bir şey, geri kalan bütün şeyler tarafından çekiliyor. evrenin genişlemesinin hızının azalma yerine artması bununla açıklanabilir. bu teorinin doğrulanması için ihtiyacımız olan tek şey ilk patlama yani big bangle oluşan kuvvet. onu da kimse açıklayamadı şimdiye kadar.
    ···
  2. 3.
    0
    bir elektronun proton etrafında dönerken bilimin hiçbir şekilde açıklayamadığı ışınlanma/anlık ve sebepsiz konum değiştirmesi, belki de elektronların ışık hızından fazla hızda hareket etmeinde dolayı oluşuyordur? belki de zaman bükülünce hızımız ve kütlemiz doğrultusunda bir doğru çizip, bizi çeken kütle çekim kuvvetleri tarafından büküldükten sonra o bükülmüş doğru yani eğri üzerinde bir noktaya ışınlanıyoruz. neden olmasın.
    ···
  3. 4.
    0
    elektonların proton etrafında ışık hızından fazla bir hızda hareket ettiğini düşünürsek;

    bir elektronu proton zinciri oluşturup yörüngesini değiştirme imkanımız olabilir mi? eğer varsa, sonsuz bir loop yaratarak ışık hızını aşmış bir şeyi yönlendirebiliriz. örnek: http://sketchtoy.com/60991873

    ama burda şu soru da var? ışık hızına ulaşmış bir şey, kütle çekimden etkilenir mi?

    karadelikler kadar ağır değil malum. proton kadar küçük bir kuvvet.
    ···
  4. 5.
    0
    eğer bu kuantum seviyesine inebilirsek, o elektrona bilgi işlememiz mümkün olabilir mi gelecekte? eğer bu mümkün olursa, var olan her şeyin atom haritasını çıkartıp, o haritayı tek elekton üzerine işleyip, çıkış noktasında yeniden o cismi oluşturabilir miyiz? işte size ışınlanma. bir nevi 3 boyutlu printer gibi. tabiki daha kompleks hali. çok daha fazla *

    peki bu ne işimize yarıcak amk? diye soran olursa, çok uzak mesafelere çok daha kısa sürede oluşabiliriz.

    bu planın tek kötü yanı, oraya daha önce ulaşmış olup o "printer" sistemini oraya kurmuş olmamız gerekmesi. tabi o proton loop hattını da kurmamız lazım. tabi bu süper küçük hattın en küçük bir meteordan bile bozulabileceğini düşündüm bunları yazarken yani siz bu teoriyi gibtir edin kendimi çürüttüm şu anda
    ···
  5. 6.
    0
    zaten profesyonel bir fizikçi olarak yeterince derdim var seninle uğraşamayacağım.
    ···
  6. 7.
    0
    son teorim de ışıkla ilgili.

    güneş ışığı bizi neden ısıtıyor? lazer ışınları nasıl yakıyor?

    tabiki ışık dalgasının çarptığı cisme sürtünmesinden dolayı.

    ışık sürtündüğüne göre, ışığın bir kütlesi vardır.

    bu durumda kütlesi olan bir şey (ışık) ışık hızını geçmiş oluyor. yani kendi kuralını kendi çiğnemiş oluyor.

    neden. nasıl. veya doğru mu.
    ···
  7. 8.
    0
    @7 sana ne kadar saygı duyuyorum bilmen lazım. hayatımı yanlış yolda inşa ettim geri de dönemiyorum.

    benimle uğraşıp uğraşmaman o kadar da umrumda değil. yani elbette umrumda. ama olmasa da olur be.

    ki ben kendim de söyledim, bunların %99.999 u yanlıştır diye. özellikle proton loop zinciri acayip çocukca farkındayım. ama ya doğruysa amk. belki 3050 yılında bu satırları okuyup uğraşcak adamlar. benim dinim bilim, çocukca da olsa düşünmek ibadetim.
    ···