1. 1.
    0
    entry olur. ama ben bunu tek başıma yapamam tabiki. bana destek olan panpalar olcaktır elbet ve amaç yok aslında hem entry kasmak hem de havadan sudan ottan taktan şeyler yazmak. canımız çok sıkıldı gel başlığa dök içini. sevgilin atar yaptı sesini çıkaramadın köprüleri yıkmamak adına gel haykır bu başlığa. ama sizden bi isteğim var 500000 . entry bana bırakın lütfen. benden önce giren çok ayıp eder. ve start.
    ···
  1. 2.
    0
    ben inanıyorum lan. gerçekten olur demedi demeyin.
    ···
  2. 3.
    0
    hatta şimdi çıkıp , '' yarramı olur. hayel mk. şizofren bin '2 diyenler olur ama 1 hafta sonra tekrar buraya bi eidt patlatırım ben.
    ···
  3. 4.
    0
    kolay gelsin kardeşim
    edit:şizofren bin
    ···
  4. 5.
    0
    mk neden olmasın ki ? olm bu bir rekor olcak ve sizinde tuzunuz olcak ve amaçsız değil mk. zamanla insanlar bu başlığa ısınacak. sonrasında bu başlık bir alışkanlık haline gelecek.
    ···
  5. 6.
    0
    @4 eyvallah. bu arada sol taşşaın anasını gibtin diyenler çıkacak ama bu başlığa zamanla alışacağınız içün sıkıntı olmayacak. hem inanıyorum çok farklı telden muhabbetler dönecek burada.
    ···
  6. 7.
    0
    mesela kimileri entelim ayağına 1100 kullanıyor ve evlerinde mac kullanıp, electronik çağı yaşıyorlar. hani bunları hiç sevmem. ayrıca muhabbetleride kendileri gibidir. panpa o telefonu neden kullanıyorsun değiştirsen ya ? cevap = ya abi ne gerek var sonuçta işimi görüyomu görüyo. be amcık ayağındaki 400 liralık aykkabı ne iş eee kem küm .
    ···
  7. 8.
    0
    ben şeyede çok bozuluyorum ya. bu ekşici binler yok mu ? dıbınakoduklarım para muhabbetinde milleti ezmeye çalışırlar, iett'ye zamn yapılınca iett bailığının anasını giber bunlar. be dıbınakoduklarım hani çok paranız vardı 0.20 kuruşluk zamn gelince ne bu haykırma ? anlıyorum onlarda her şey laf. ve kullandıkları cümleler bizimki gibi samimi değil.
    ···
  8. 9.
    0
    aslında bunlarda sürü muhabbeti ağır basıyo. ama onlarda kabulleniyor bunu. orada sıkılıyorlar buraya gelip çaktırmadan gülüyorlar bide tak atıyorlar. canları sağ olsun.
    ···
  9. 10.
    0
    napıyor bu amk salaa
    ···
  10. 11.
    0
    bizim mahallede bi murat vardı. efesci murat . mk adam ben ilk okula giderkende içiyodu durmadan. aradan 19 sene geçti yine devam ediyor içmeve. be vicdansız. kanını gibtiğim. hiç mi dokunmaz bi adama. kıskandım aminum. paylaşmak istedim.
    ···
  11. 12.
    0
    panpa yılbaşı ne demek
    ···
  12. 13.
    0
    o değilde bi keresinde ankara da bilen bilir yeni kara mürsel vardır. güven parkın hemen KARŞISINDA. Bi GÜN ORDAYIZ ARKADAŞLAR iÇERiYE PARFÜM ALMAYA GiRDi BENDE DIŞARDA SiGARAMI içiyorum her neyse sigara içerken bunlara baktım filan içeriye iki tane kız bana iş attı. dur dedim gideyim bi yoklayım derken !!! tam içeri gircem kafam sensörlü kapıya sıkıştı. anasını gibim nasıl rezil oldum.
    ···
  13. 14.
    0
    e den sonrasini okumadim
    ···
  14. 15.
    0
    okumaya zahmet etmedim bin.
    ···
  15. 16.
    0
    amk hiç unutmam hazır rezil oldum dedim madem anlatayım. ben bir gün arkadaşlarla basketbol oynamaya gittim. takımları kurduk filan her neyse maça başladık derken anasını gibim bu cenabetliğin kafama futbol topu çarptı. inanabiliyomusunuz basketbol oynarken kafama futbol topu çarptı. bizim sahanın 20 mt ilerisinde halı saha vardı. sabrinin birisi attı ve beni buldu. orda da çok rezil olmuştum. hala daşşak geçerler benle.
    ···
  16. 17.
    0
    ama tarihi ayarlar verdiğimde olmuştur. mesanın ordayım. yanıma bi tane kırmızı ışıkta mini cooper durdu. cam çerçeve açık . şöyle bir baktım ve içinde sağlam bir amlı. bende de kötü golf var. ben buna baktım bi güldü filan. sonra kırmızı ışıkla beraber saymaya başladım geriye doğru bunun yüzüne bakarak. 40,39,38,37,36 derken hatun biraz daha sırıttı ve şunu kabullen dedi. benimle gezebilecek birisi değilsin dedi. bende haklısın motor ehliyetim yok dedim ve bana cevap bile veremedi.
    ···
  17. 18.
    0
    up up up
    ···
  18. 19.
    0
    hayat çok tuhaf. insan bir yıl sonrasını kestiremiyor. işte bu yüzden de çoğumuz isteğimiz hayatı yaşayamıyoruz.
    ···
  19. 20.
    0
    türk hava yollarında 1. sınıf yolculuk yapan godaman zenginlere ulan be dıbınakoduklarım hayat size güzel anonsunu yapan pilot olmak isterdim
    ···