1. 901.
    +38 -2
    Havalar soğumaya başladı yavaş yavaş. Kış aylarını ayrı seviyorum yaa, terasta sucuk keyfi ve rakı çok güzel gidiyor. En nihayetinde aralık da geldi zaten. Aralık demişken, geçen akşam evde hatun misafirler vardı. Karı milleti rakı içmez pek, mecburen vodka almaya gittim şimdi ayıp olmasın diye. Hani bir de sorarsın ya bunlara ne içersiniz diye, baileys falan demiyorlar mı, gülüyorum kahkahalarla. Ulan biradan başka bir şey içmemiş hayatında ama ortama girince baileys istiyorum diyor, hatta biri ebsülüt demişti bir gün, böyle elimin tersiyle vurdum çemçük ağzına, gibtir git buradan, kaybol dedim.

    Neyse, elimde poşet bizim bloğa doğru gidiyorum. Bi baktım, emo basri ve tayfası dışarıda vızır vızır hararetli bir şey konuşuyorlar. Napıyorsunuz lan dedim gecenin bu soğuğunda burada? Abhi dedi, maya takhfimine göre bhu 21 aralhık (aralık’ı bile düzgün söyleyemiyor zütveren) dünyahnın sonhuymuşh. Biz dhe 21 aralhıkı bekhliyos. Ulan it dedim, sokturtma şimdi arına da, maya’na da, 21 aralık’ına da, ondan önce 12 aralık yerli malı haftası var; kuruyemiş, gazoz, kurabiye, elmalı pasta falan getirin, kutlayacaz diyerek hepsini evlerine yolladım ve ben de eve çıktım.

    Karıların vodkalarını doldurdum. içine ne alırsınız dedim, biri nar suyu dedi. Hee dedim, eşeğin gibi. Bastım kolayı amk, alın için dedim. Kendime de rakı doldurdum. Terasa çıktım. Hava serin ama berraktı. Rahat soluyordum. Sonra aklıma maya’lar ve basriler geldi. Ulan diye geçirdim içimden, sen koskoca medeniyet kur, takvim yap, sonra gelgelelim bizim emo basri’nin ağzına düş. Hiç yakışık kalmıyor. Rakıdan sıkı bir yudum vurdum, içeri geçtim ve oku sırtıma alıp tekrar terasa çıktım. Göğe doğru bakıp, hadi dedim, ben hazırım, bekliyorum! 21 aralık’ta ne gelecek bilmiyordum ama öncesinde her yıl nizami olarak kutladığım ve kutlamaya devam edeceğim 12 aralık yerli malı haftasında neler geleceğini biliyordum. Canım felaket bir şekilde baklava ve börek istiyordu.
    ···
    1. 1.
      +6 -1
      ya okçu 3 yıldır düzenli olarak başa sarıp okuyorum sağol varol adamsın gerçekten şu entryimi görürsen bi dönüş yap panpam özelden
      ···
    2. 2.
      0
      Rezervasyon
      ···
    3. 3.
      0
      @1 okçunun yaşadıgı bile meçhul amk ben sana döndüm ve evet diyorum bir evetle gibtir git
      ···
    4. 4.
      0
      Nasi meçhul aq pekekent reyise bise mı oldu
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster