1. 176.
    +187
    şırnak çakırsöğüt beyler. ohal dışında bölgeleri çekenler telefonlara koşuşturuyolar. sıra kapma bir an önce müjdeli haberi vermek için. bizde sıra veriyoruz birbirimize sen ara kardeşim acelemiz yok falan.

    beyler şu içimde şu his vardı. dersleriniz kötü, veli toplantısı var. babanız yada ananız gitmiş saklıyosunuz onlardan dersleri yalan söylemişsiniz birazdan gerçeği öğrenicek hayal kırıklığına uğrayacak, toplantıya giderken acaba yolda söylesemmi benden duysa yoksa kızar üzülür. kalbiniz güp güp atar ya he işte o anda o moda girdim. ellerim buz kesti beyler. bakın oraya gidiyorum diye değil. nası söyleyecem diye.

    şuna karar verdim. önce yağmura söyliyeyim. yağmur dirayetli kızdır güçlüdür. ilk sortiyi böyle atlatayım. annem başlıcak ağlamaya ben iyice çökecem çünkü.

    aradım kızı saniyesinde alo aşkım diye açtı. naber dedim napıyosun. dedi bekliyorum seni söyle hemen nereye düştün allahım çok heyecanlıyım dedi.

    ağzımdan antep çıktı amk. yemin ediyorum istemsizce ama. düşünülmeden yapılan bişey. şaaak diye antep dedim dememle birlikte ohh be allahım sana şükürler olsun falan diyo. ilk resmimde sol yanımda olan dostum vardı göz göze geldik sessizce napıyosun amk ya ne diyosun falan diyo bende parmağımla sus işareti yapıyorum. telefondan da mutluluk çıklıkları geliyo.

    ben bu kıza çok yalan söyledim beyler daha öncesindede. ama nası yalanlar şöyle.

    sigara içmemi istemezdi bırak dedi orta yol bulduk günde 1 paket içerken 5 dal içmeye anlaştık. ama ben bir paket içiyordum hala.

    akşam 11 de arardı ev telinden sırf o yüzden ev telini odama aldım 10 buçuktan sonra sesini en aza indirirdim ki rahatsız etmesin milleti. konuşurduk. uyu sende derdi hadi yat ben uyucam derdi. olum uykum yoktu bazen lan. tamam derdim aşkım sen de uyu bende uyucam . o hissederdi sanki lan bak uyu ama tamammı derdi. bende aşkım uykum var zaten derdim. kırılmasın diye. onun dediklerine asla zıt gitmek istemediğimden sölerdim yalanı. zaten konuşurken uykusu gelirdi. çoğu zaman ben bişey anlatırdım cevabını beklerdim cevap gelmeyince uyuya kaldığını anlardım. telefon kulağında kalmasın diye ahizeye şiddetli bi şekilde üflerdim beyler.

    uyansın diye. uyanırdı off ya napıyosuun derdi. uyuya kaldın hadi kapatalım derdim. hayır sen konuş öle uyucam derdi. konuşurdum dıbına koyayım öylesine. galatasarayın maçlarından bahsederdim uyumuştu çünkü, benim sesimle uyurdu. olm babasını kaybetmişti lan. bir kadın ama gerçekten seven bir kadın, erkeğinin yanında kendini güvende hisseder beyler ona göre davranın sevgililerinize. sonra söyledi,

    ben konuşurken yorganın altına girer kulağına koyar ahizeyi uyurmuş en güvende hissettiği anmış.

    ben uyuturdum onu kız çocuğum gibi. sonra uyumazdım. dışarı çıkmazdım ama televizyona bakardım. show tv de sıcağı sıcağı diye program vardı cesetleri gösterirdi. o zaman içim kalkardı yarı bakabilirdim ancak. eski zamanlar. sonra yatardım bende. telefon hep dibimdeydi. gece arar falan duyayım diye.

    neyse sevindi bu, dün geceden beri uyumuyorum dedi. çok yorgunum bu aralar halsiz düşünüyorum dedi.

    ne bileyim hastalığını amk. işinden gücünden dolayı yorgun zannediyorum. ızdırabını gibeyim.

    uyucam biraz askım sen ne zaman geliceksin dedi. dedim yarın oradayım askm.

    tmm dedi ben biraz uyucam dedi, ama sende uyu tamammı dedi güldü, tmm dedim canım hemen yatıyorum dedim gülüştük kapattık teli aga yemin ediyorum elim ayağım buz kesti nefes alamıyodum lan antep dedim lan. devrem bana bakıyo beynini gibiyim senin dedi. elimde olsa söker beynimi verirdim gibsin diye.

    aramadım ailemi daha sonra daha başlamadan bitmişti arayıp söyleme planlarım. eve gidince söylerim dedim ayrıldım telefonun başından.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster