1. 201.
    +160 -2
    beyler yarın hikayeye devam edeceğim. bir kaç bişey paylaşmak istiyorum.

    askere gitmemiş gidecek kardeşlerime söylüyorum. olurda ohal bölgesine düşerseniz. kafanızın rahat olması çok önemli. orada düşünmeniz gereken tek şey var. kendiniz. bakın gerçekçi konuşalım. ayakta kalmak zorundasınız. hiç olmadığı kadar güçlü olmak zorundasınız.

    orada adamı terör değil düşünceler öldürüyo beyler. tüm düşüncelerinizi otogarda bırakıp gitmeniz çok önemli.

    arkadaşlarınıza, badilerinize, komutanlarınıza güvenin. komutan olacaklar askerinize güvenin. merhametli ve sert olun. sert olmaktan kastım dövmek itip kakmak değil.

    o çocukları, anaları babaları size emanet etmişlan unutmayın sakın bunu. tıpkı sizin ananız babanız gibi. gencecik çocuklar önce allaha sonra size emanet.

    unutmayın olum oraya annenizle babanızla sevgilinizle gitmiyosunuz. tek başınıza gidip geri dönceksiniz.

    orada sizi bekleyen bir insan yok. robot var robot. her daim uyanık olmak zorundasınız. allah korusun en ufak bir gevşeme canınıza mal olur.

    siz istiklal caddesinde, ankara sakarya da arjantinde izmir kordon da gecenin 2 3 lerine kadar takılırken o puştlar dağlarda bizimkilerin açık vermesini bekliyor.

    o muallaklere inat, güçlü olun.

    ölümü bir an bile aklınızdan çıkarmayın. emin olun o zaman ölmüyosunuz. yani en azından ben her defasında aha ölüyorum öldüm ölecem dedim ölemedim bi türlü. bi kere sadece çatışma esnasında mevzi alırken 15 metre kayalıkten düştüm topuğum kırıldı o kadar.

    şimdiden kendinizi hazırlayın. etrafınızda kileri hazırlayın. sizin ihtiyacınız olan tek bir sesi sizden esirgeyecek olanları şimdiden hayatınızdan çıkarın. çok geç olmadan.

    ohal bölgesi dışında askerlik yapacak arkadaşlar ise. oflayıp poflamayın oralarda. dağda ki reşitlerinizi düşünün dua edin.

    yarın görüşürüz beyler.
    ···
   tümünü göster