1. 426.
    +111 -2
    neyse beyler biz bu haberi aldık. bir anda hareketlendi ortalık, koşuşturmaca falan. dedim lan hadi bakalım asteğmen efendi, daha şırnak a gitmeden başladılar hakkında hayırlısı.

    bir iki gün daha kaldık beyler en sonunda kodumun konvoyu geldi. öğleden sonra 2 gibi çıktık yola, up uzun konvoy, bizim askeri görüceksin ama fişek gibi tam techizat amk. dışarısıda buz -1000 sanki, ben taktım tabii volkmeni gidiyoruz. upuzun konvoy yer yer duruyoruz yolda, kontrol noktları falan, 10 dakikalık yolu 45 dakikada falan alıyoruz, arada bazı çocukları bırakıyoruz falan, hava karardı beyler, bir yerde daha durduk yolun ortasında ama sıkıntı yok yani, etrafa bakıyoruz heryer taş toprak amk.

    uzaktan yavaş yavaş cudi gabar falan çıktı ortaya bütün heybetiyle dedim aga hadi bakalım hoşgeldin ebenin dıbına.

    bi noktada daha durduk, ileride bi kaç haneli köy var ama camlardan gelen ışıktan o kadar olduğunu düşünüyorum, lan bir durduk, çocuk sesleri,

    ''burdan defol git tc askeri, git buradan tc askeri, senin yerin değil burası, falan derken çaaaaat paaaat taş atıyo muallakler hava hafif kararmış zaten bellide olmuyo, abi ne yalan söyliyim bi tırsma geldi, sanırsın işgal askeriyiz muallakler geldiğin yere geri dön diyo, arkada ki otobüsün cdıbını indirmişler zaten, hemen hareketlendi konvoy bu sefer direk cizre ktm ye, hava kararmış nereye gidiyosun.

    orada da yola çıkıp gelen bir çok başka konvoyda var, yarını beklicez mecbur.
    ···
   tümünü göster