1. 601.
    +39 -3
    önce @514 e cevap vereyim. evet örgüt zütü zora girince ateşkes yaptığını söylerdi geri çekilir toparlanma sürecine girerdi.

    askerin ateşkese bakış açısı gayet netti. benim dönemimde yapılan çelik hareketı. ateşkes dediler 40 gün operasyon yaptık.

    @516 kanas leyla şöyle bir olay arkadaşlar.

    tamamiyle pgibolojik harp olayıdır bu. pkk da genellikle nişancılar kadındır sebebi ise nefes alıp verirken göğüs kafeslerini kontrol edebilirler. göbeklerinden alırlar ve daha rahat nişan alırlar. erkekler ise nefes alırken göğüs kafesi hareket eder.

    dolayısıyla kadın keskin nişancıları vardı.

    bu kanas leyla şöyle ortaya çıktı. bizim askerlerden biri intikal esnasın tabi benim dönemimden epey önce meydana gelmiş, gece istirahatte sigara yakıyo ve hakikaten vuruluyor keskin nişancı tarafından ve söyleti başlıyo kanas leyla diye.

    budur. özellikle jöh yani jandarma özel hareketçılar tarafından çok duyarsınız bunları. acemi erleri korkutmak için söylenir. amaç sigara içmesinler nöbet esnasın.

    bir ara öyle bir raddeye geldi ki eşref bitlisi bu kanas leyla helikopterle giderken vurmuş öyle şehit etmiş. anlayın işte kolpa olduğunu.
    ···
   tümünü göster