1. 1551.
    +75
    pis bir olay yani anlayacağınız, biraz daha ilerledikten sonra bahsettiğim arazi bu sefer aşağıya doğru iniyor, fakat tamamen açıklık, ve yavaş yavaş karakolu seçebiliyoruz, yoğun taciz ateşinden dolayı, karakol ışıklarını kapatmış vaziyettte, ve ateş gelen yere aynı yoğunluk karşılık veriyor. aşırı değil, sebebi karşısında ne olduğunu tam bilememesi, yani baskın olacaksa destek komando gelsin o zamana kadar kudurtmayalım.

    bakın bazılarınız öle şey mi olur korkak mı bunlar demesin. can lan bu can. korkaklıkla ilgisi yok. salaklıkla cesurluk arasında çok ince bir çizgi var orada.

    ineceğimiz yer patika, ve her timi ikiye bölere belli aralıklarla inmeye karar verdik, yani ben 5 adamımı aldım uzmanım 5 adamımızı,

    ilk tim biz olduğumuz için önden ikimizden biri gidecek, komutanımız olan yüzbaşı, patikayı hızlı geçmemizi ve aşağıda bulunan, kayalık tepelere mevzilenmemizi emretti,

    açık bir yer ve ay tepede olduğu için eşşek gibi gözüküyosun,

    yani şimdi karşınızda 500 600 kişilik bir grup olabilir, baskına hazırlanan, oradan indiğiniz anda, farkedilmemeniz imkansız.

    önce uzmanımın grubu veya ben ve grubum gidecektik. kendimce şöle düşündüm, eğer önce uzmanımı gönderirsen askerin gözünde komutan değil, uzmanın çocuğu olarak gözükebilirim.

    en önce ben gitmeye karar verdik, askerimi aldım ve patika yoldan aşağıya uzun adımlar atarak ama yan yan inerek kayıp yaralanma tehlikeniz var yerler sivri kayalık, ve kayalık mevzisi arkası dere yatağı, düştüğünüzde bir yeriniz kırılabilir.
    ···
   tümünü göster