1. 2326.
    +72 -1
    lan dedim bune? falan zaten çok olmamış gideli kaçakçı mı falan diye düşümdüm dedim komutanım birileri geliyo köylü geliyo dedi.

    lan ne işi var burda, geldiler işte, biri türkçe biliyo diyo ki bak lafa bak. bunların köyün malı bozulmasın diye koyduk. yüzbaşı da dedi

    lan amcık, esrar mı çekiyosunuz siz köylücek yaz boyunca kışa kadar.

    bunları göndermişler, dicek ki köylünün malı bu kafaya bak malız ya biz bakmadık ne var ne yok. hadi içeride peynir gıda maddesi çıktı lan bu karının ne işi var içeride.

    köyün malıymış yarrağa bak bide pişkin pişkin söylüyo gibiceksin orada işte bunlar dipcikle dalıcaksın da yapmıyosun sonra asker halka saldırdı oluyo işte.

    insan haklarına gidiyorlar. bunlara avukatlık yapan çok çünkü rahat bulurlar.

    yavşak muallak köyün malıymış çocuk var ya karşısında.

    belli ya örgütten yada kaçakçılar göndemiş bir şans diye. gitti anam o mallar yannanımın başını alırsın ancak burdan sen öyle gidersin verirsin ellerine.

    neyse komutanımız gibtiri çekti geldiği gibi geri döndü amcık.

    toparladık biz malları üstümüz başımız mahfoldu. 4 5 gibi geldi araçlar sonunda. zırhlı araçlar eşliğinde 5 6 tim 100 ye yakın asker. ne olur ne olmaz bişeyler olmasın diye, binbaşıda geldi, biz onların alabilecekleri yere kadar taşıdır ebemiz gibildi resmen.

    mallarıda ver verdik o mallara karıda dahil. tutanakları hazırladı komutan o ensada. sonra döndük geriye zaten hava kararıyo sabah uğradığımız köyün oradan geçtik kimse yok dışarıda. öle vardık karakola. leş gibiyiz amk ama. kokuyoruz.
    ···
   tümünü göster