1. 2401.
    +62 -2
    beyler o gece bizi basmadılar. ama baskın yemiş kadar olduk. 4 gün boyunca sürdü çatışmalar yer yer. ve ne yazık ki hakkari ve şırnakta 4 günde toplam 67 şehit verdik. daha fazlası da pkk verdi ama hiç bir önem arz etmiyo tabii ki.

    bir de köy basmışlar hakkaride 12 vatandaşımızı şehit etmişler. oda köye girecekler erzak için korucu köyü çıkıyo karşılık verince roketlerle saldırmışlar köye.

    bir tane uh1 helikopterini düşürmüşler aynı zamanda pilotlarımızda şehit olmuşlar. kim bilmiyorum ama gece uçan pek pilot olmaz bahsettiğim bir pilot vardı onu hiç görmedim o olabilir.

    ama o gece ve 4 gece hayatımdan asla çıkmayacak nefes almadan mevzide bekledik resmen. sabah oluyo biraz rahat ediyoruz akşam oluyo gene.

    mart ayının 6. mı 7. mi ne o günlerde acil olarak tüm jandarma komandoları tugaya çekilme emri geldi. ki sebebi 19 martta çelik-1 harekatı yapılacak bu kalkışmadan ötürü, ondan çağırmışlar.

    21 martta kamuoyuna duyuruldu şimdi haberlere baktığımda anlıyorum ama 19 martta başladı yani kamuoyu öğrendiğinde biz 3 gündür k.ıraktaymışız.

    tugaya dönme haberi gelince tabi büyük bir mutluluk yaşadım hem bir rahatlık geldi hemde mektup var ya ondan.
    ···
   tümünü göster