1. 4301.
    +45 -1
    enderi kendine getirmeye çalışıyoruz hemen yarasına açtım ben derin falan değil bıraktım enderi döndüm gene ateş ediyoruz. adamlar patır patır geliyo yani, ateş ediyoruz 30 metre falan var yani aramızda adamlarla ortada ki mevzilerdeki askerlerde geldi bir karayılancı daha geldi benim yanıma geçtiler kulağımın dibinden basıyo mermiye basıyo mermiye kulak zarımı orada gibti amk.

    bunlar yoğun ateş altında kalınca zaten tepeleme oldu bir kaç tanesi bunların yön değiştirdiler bize doğru gelirken nası diyim işte bize göre saat 2 yönüne doğru kaçışmaya başladılar gaza geldik ya amk, bunlar kaçtığını görünce mevziden atladım neye atlıyosan peşinden zütürecem timi, atlamadan çekti uzman beni geri yapıştım amk.

    arkadalarından ateş ediyoruz, hakan teğmen de o taraftan bastırıyo yoğunluk bizim tarafta tabii, 14 tane kelle aldık, ama birini vurabildin mi vuramadım mı hiç bi tak anlmadım amk. bir bizim ender bir serseri kurşun yiyen asker yaralı o kadar başka da bir tak yok.

    zaten başka yöne doğru kaçıyorlardı ama orada da timler var bu bizim muallak üsteğmenin emrinde, o sinirle amlarına koymuştur onların.
    ···
   tümünü göster