1. 51.
    +4 -1
    o günden sonra artık her gün sigara içer oldum amk. üçümüz buluşuyoruz sigara içiyoruz. bir akşam hiç unutmam amk, arka mahallede bahçeli evler var. bir tanesinin bahçesinden şeftali alacaz, ağaçta gözümüze ne güzel gözüküyor şeftalileri.

    duvardan tırmandık ben atladım bahçeye, öyle çalma falan da değil alacam yani 3 tane şeftali gidecem. tam alacam şeftaliyi evin sahibi seslendi napıyorsun diye. amca dedim iyi akşamlar 3 tane şeftali alacaktım canımız istedi arkadaşlarla. adam da kalktı yerinden gibtir git lan dedi, bir tanede elinde bir şey vardı muhtemelen çakmak fırlattı bana, ben hemen kaçtım duvara tırmandım.

    duvarın tepesindeyim dedim ki, amca ne var 3 tane şeftali versen? vermeyeceksen de elleme şeftalime desen de gideriz dedim. bu bana ananı giberim senin falan filan sövmeye başladı. bu benim çok zoruma gitti amk. adama dedim ki sana o şeftalileri yedirirsem dediğin gibi anamı gibsinler dedim.

    kaçtık sonra, ara yolda sigara yaktım, sinirden ağlıyorum. leventle ferhatta tamam lan gibtir et falan diyor ama çok zoruma gitmiş, bir de adama yedirmeyecem sana şeftalileri demişim, yedirmemem lazım. düşünüyorum bir akşam gidip tüm şeftalileri çalsam mı falan diye.

    derken köşede işeyen bir tane bebe gördüm ve aklıma delicesine bir fikir geldi. bu olayı hala mahallede arkadaşlarla rastlaştığım da birbirimize anlatır güleriz. mahallede yaşıtlarımız saklambaç oynuyor. hepsini topladım. herkes poşet falan bulsun dedim millet buldu geldi.

    dedim ki şimdi bunların içine işeyin sıçın amk. millet bakıyor bana. dedim işeyin lan. herkes poşetlere işedi, bir kaç kişi sıçtı amk. bütün poşetleri tek tek üstte hava kalacak şekilde bağladık. 8-9 tane poşet var sidikli taklu elimizde. gittik duvara tırmandım, hepsini de ağacın tepesine atıyorum ben. bir kaç tanesi direk yere düştü tabi.

    adam mal mal izliyor beni. anlamıyor hiç bir tak. dedim ki amca veriyor musun vermiyor musun şeftali? bu gibtir git lan dedi tam ayağa kalktı, levent ferhat ben sapanlarla poşetlere taş atmaya başladık amk. 3-4 tanesi patladı, ağacın tepesinden aşağı sidik tak damlıyor hep.

    aklıma geldi anlattım beyler. muhtemelen pekekent herifte yiyememiştir.
    ···
   tümünü göster