1. 51.
    +2
    bu arada 2000 li yılların sonlarına geliyoruz artık. yavaş yavaş sivilceleniyoruz. ferhat dediğim arkadaş eda ile konuşmaya başlıyor. edanın bir de arkadaşı var ki dilek diye, çok hoşuma gidiyor benim. sarışın küt saçlı kahverengi gözlü bir şey böyle. ama konuşmaya zerre cesaret yok.

    biz leventle takılıyoruz ferhat kızla birlikteyken. evin yakınında ki internet kafeye gidip multiplayer quake, half life falan oynuyoruz. oynarken de deli gibi sigara içiyoruz.

    birimizin cebinde para olmasa diğerlerinde oluyor. iki kişide olmasa birinde oluyor. sürekli bir paket sigara alacak paramız oluyor yani, ki bu da bize yetiyor. çok lükse kaçarsak okula gidip taze ekmek ve meyve suyu alıyoruz.

    bir gün yine buluştuk mahallede mal mal oturuyoz duvar tepesinde. ferhat ben gidiyom edayla görüşecem dedi. bizde okula gidelim dedik, vişne suyu aldık ekmekle okula gittik. sigara falan içiyoruz arada bir iki lokma ekmekten alıyoruz, bir yudum vişne suyu içiyoruz falan. bir kızla sevişmek nasıl bir şeydir falan diye konuşuyoruz ergensel bir şekilde.

    yarım saat 45 dakika böyle sürdü. sonra ferhat geldi. elinde 1 litrelik kola şişesi var ama içinde yarısına kadar su var. bu geldi oturdu. benim vişne suyunun içine azıcık döktü. levente de döktü. dedi ki bana güveniyorsanız bunu hiç bir şey demeden yavaşca için. lan yavaşça içtim biraz acımsı ama güzel bir tadı var.

    mideme indiği gibi midemi yaktı. ama böyle tatlı bi yakış. sonra biraz daha biraz daha derken 2 bardak vişne suyu içtim ben. içine de azıcık bundan koyuyor ferhat. böyle omuz başlarım falan vücüdumdan ayrılmış gibi hissetmeye başladım. kollarım ağırlaştı başım dönmeye başladı. ama güzelde geliyor içmek de istiyorum.

    meğer ferhat tekel bayine gitmiş vodka almaya. parası yetmemiş, tekelci de bu şişeye doldurmuş biraz vermiş. eskiden böyle şeyler yapıyordu tekel bayi. bugün biraları alırken söyledim hatta: hulusi abi yarım yarım vodka doldurarak bağladın beni buraya diye gülüştük.
    ···
   tümünü göster