1. 376.
    +2
    beyler dediğim gibi 1 günde anlatıp bitirecektim, olmadı iki gün sürdü. kusura bakmayın özür diliyorum bunun için. hikaye kafamda şekillendirdiğim gibi yürümedi, hayatımın belli bir bölümünü biraz ekgib bir biçimde anlatmış oldum. aslında başlık beni değilde daha çok babamı anlatıyor beyler. yinede konu konuyu açtı ve bir çok şeyi anlattım. ama hala anlatmadığım bir kaç şey var. mesela abimle hiç görüşmüyoruz, birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. nefret ediyoruz birbirimizden. dedemin cenazesinde annemi arayıp demiş ki "kardeşim olacak puşt evden çıksın, ben başsağlığına geliyorum." ilişkimiz bu durumda yani. ben evden çıktıktan sonra giriyor baş sağlığına.

    Babam işe devam ediyor. Artık yaşlandım bırakacam falan diyor ama, para kazanma dürtüsü daha ağır basıyor hemen. Yeni bir işe giriyor şimdi.

    neyse beyler, dinleyen herkese teşekkür ederim, belki beklentilerinizi karşılamadı hikayem, sevmediniz ama anlatmak istedim. hepinizi de çok seviyorum. hikayemin bitmesi şerefine bir türk kahvesi yapıp uzun marlboro ile selamlıyorum sizleri.

    fenerin maçını izlemeye gidiyorum, maçtan sonra gelirim.
    ···
   tümünü göster