1. 26.
    +4 -1
    @ abdullah kocaman
    - aziz yıldırım’ı niye istemiyorsunuz?
    - aziz yıldırım fenerbahçe’ye zarar mı veriyor?
    - aziz yıldırım’ın kulübe zararı mı yoksa faydası mı daha fazla?
    - aziz yıldırım’ı beğenmiyorsanız son kongrede karşısına niye aday çıkaramadınız?

    Çünkü Aziz Yıldırım 3 temmuz sürecinden sonra freni patlamış kamyon gibi hareket etmeye başladı.

    Değil zarar vermek anasını ağlatıyor şu an.

    olay zarar mı fazla yarar mı fazla muhabbeti değil. son 1 yılda iyice zıvanadan çıkması ve geri dönülmez hatalar yapması. kaldı ki her zaman büyük saçmalıklar yaptığı oluyordu anca bunun yanında biçok sevabı da oluyordu ve biz fenerbahçe taraftarları olarak onun arkasında duruyorduk.

    son kongre 19 mayıs 2012de yapılmış sanırım. tahliye kararı da 1 temmuz 2012de verilmiş. yani kendini padişah sanmalarından çok çok sonra.

    aykutu övenlerin de ta dıbına koyayım. 31 olsanız çekilmezsiniz ak.
    ilk sene fenerbahçe nasıl şampiyon oldu? bu aykut denen huur evladı yine her zamanki gibi hayatının en büyük amacı olarak alexi bitirmeye çalıştı ve haftalarca tak gibi puan kaybettik baktı ki huur evladı züt altına gidiyor. "yetiş aleeeeeex"

    2.senede de şike süreci, medyanın kara haber bombardımanıyla takımın ekstra motive oluşu, kenetlenmesi ve alexin hayvansı performansıyla takım yarıştan kopmadı. ancak sezonu tam 9 puan geride bitirdi! şampiyonluk grubu muhabbeti olmasa bile rahat 4 - 5 puan fark yerdik. peki takımı şampiyonluk grubu son maçına kadar sırtlayan alexi son maçta ne yaptı bu aykut denen huur evladı?
    yedek bıraktı. neden? alexsiz de şampiyon olacaktı da kendisini kanıtlayacaktı anasını gibtiğiminin evladı. ama bu huur çocuğunun kaprisi ve fesatlığı yüzünden şampiyonluğu kaybettik hem de kendi evimizde galatasaraya kupa kaldırttık. herkese kapak yapacakken o kapağı alıp zütümüze soktular.

    türkiye kupası finalinde de alexin ne olduğunu gördük. maçı aldı adam resmen tek başına. gir ve bak ekşisözlüğe. galatasaraylılar nasıl dua etmişler aykuta alexi final maçında oynatmadı diye bursa - fener maçının başlığında. alexin oyununu gördükten sonra.
    ···
   tümünü göster