1. 51.
    0
    @42 okudum, okudum ama 3. maddeden sonra, karşımda ciddi sığ düşünceli bir insan olduğunu anladım. Sonra dedim ki devam edeyim okumaya. Geldim 4. maddeye orda ayrı bir facia yaşadım. Nasıl bir facia > şimdi alex sistemi nedir? O alex sistemi değildir; tek forvet ve forvet arkasını koyduğun her sistemdir ve bunu her takım oynayabilir (ki oynuyor da). 4-4-1-1. 4-2-3-1 VS. VS.

    Sonra dedimki son maddeyi de okuyum belki mantıklıdır. Orda şok'a girdim ve çelişkinin kralı denilen şey ile karşılaştım... Nedir bu çelişki; ilk maddede takımı şampiyon yapan Aykut değil o mükemmel kadroydu demişsin. Son maddede ise elinde ronaldo, messi olsa yine değerlendiremez gibi bir şey demişsin. Şimdi soruyorum; yazdığın hangi madde doğru? ilk maddede hoca kadroyu değerlendirmiş, ama son maddede elinde ronaldo, messi olsa bile bir işe yaramaz öyle mi?

    Hmm, oldu peki. Görüşürüz...

    not: ayrıca; istifa isteyenler haklı olabilir. Fakat sezon ortası istifa isteyenler; tamamen, takımın bu sezon bitirmesi muhtemel yerden ve devam eden şampiyonluk şansından da yararlanmasını istemeyenlerdir. ki avrupa'da da devam ettiğimiz için o şansta züt altı olacak.
    ···
   tümünü göster