1. 301.
    +2 -8
    Hocam ne yaptınız öyle, hem bir sürü senaryo üretmişsiniz kendi kafanızdan hemde Yeliz hocaya rezil ettiniz beni dedim. Rezil mi? Sus be sanki memnun değildin hayatından. Kadın istemeden ayağını bile öptün, bundan sonra her şeye hazırlıklı ol bence sen deyip ciddi bir tonda oldukça iddialı bir konuşma yaptı (tamamı aklımda değil şuan). Bir şey diyemedim tabi, sadece başımı eğip onu dinledim. Neyse bundan sonra 2 kişiye hizmet edeceksin, ona göre deyip kalk bakayım şimdi oradan Yeliz hocayla bir görüşeyim ona göre ya bize yada onlara gideriz artık orada devam edersin bunlara dedi. Ardından da elini uzattı, bende öpüp vedalaşma faslına geçtik işte. O günde bu şekilde sona erdi.

    Bundan sonrası daha da fena gelişti, inanın anlatırken bile kendimden geçiyorum. Muhteşem ötesi anılardı. Yeliz hocayla harika şeyler yaşadım, gerçi şuanda görüşemiyoruz hiç ama olsun bu bile yeterli benim için. Ankara'ya tayini çıktı malesef.. Ama Allah'a şükür Eylül hocamla ve bazı arkadaşlarıyla hala görüşüyoruz ve her şey çok çok daha güzel durumda şuan.

    (arkadaslar kusura bakmayın hikayenin geri kalanını yarın yetmesse ilerke gün veya günlerde anlatmaya devam edicem yaklaşık 2 saattir yazıyorum banada hak verin iyi geceler)
    ···
   tümünü göster