1. 1.
    +74 -8
    sevgili bin kardeşlerim, her bir lirası zütümden akan bir ter damlasına tekabül eden laptopumu huur analı hırsızlar hacıladı, akabinde yaldır yaldır karakola koşarak şikayetçiyim memur bey, davacıyım efendim diyerek ortalığı birbirine kattım, cıngar çıkardım dıbına koyum.

    hemen sırtıma bir battaniye verip elime kupa bardağıyla kahve tutuşturarak olayı izah etmemi istediler, anlattım. iyi polis kadrosunda çalışan arkadaş yakın ilgi gösterip beni teselli ederken kötü polis nası çaldırdın la gosgoca bilgisayarı ehe mehe deyip üstüne düşen vazifeyi başarıyla ifa etti, ifadem alındı şikayetçi misin? şikayetçiym amıoyyimm. ok hadi gibtir git falan karakoldan çıktım.

    şimdi arkadaşlar sizden ricam herkesin kendi itikatınca hırsız veya hırsızların yakalanması için dua etmesi ve güzel türkçemizde yer alan gün yüzü görmemiş küfürlerini bu ense köklerini gibtiğiminin huur çocukları için savurmaları, oluşacak büyük bir pozitif enerji dalgası belki de hırsızların ve dahi caaanım laptopumun bulunmasına vesile olur yada davut kendini avut misali takılıyorum, bilemedim şimdi. ciğerim yanıyo ulan söl böğrüm acıyor.

    özet: laptopu çaldırdık, bulunsun diye dua edek amk

    edit: ulan arkadaş benim ciğerim yanmış, evlat acısı gibi çökmüş yüreğime gidenim, adamlar hala mukabilde tekabülde, düzelttik dıbına koduğumunun tdk. cıları sizi
    ···
   tümünü göster