1. 1.
    -3
    1 - 2 hafta daha böyle devam etti. bigün kapımız çalındı. bi baktım üst kat komşumuz ihsan bey. 16 yaşında bir kızı var. sibel. kız değil bildiğin ay parçası. özel ders almak istiyormuş benden. düşündüm hem üniversiteliyiz para lazım olur hesabı. iyi dedik abi çalıştırırım.

    aradan 2 gün geçmeden karşı dairedeki seval teyze geldi. torununu özel ders almak istiyormuş oda. evdeki diğer arkadaşlardan biri tamam dedi o işe de. 1 hafta geçmeden konu - komşunun tüm kızlarına ders verecektik.
    ama veremedik. ilk ders gününde kızların çoğu anlamış gibi, ya mini etek yada şort giymiş, üstlerinde de askılılar vardı. ders filan dinledikleri zaten yoktu.

    neyse ben dersimi anlatıyorum. sibel ikide bir olur olmaz soru soruyor, "sıkıldım ya dolaşalım mı ?" diyor, kendi dikkatini dağıttığı yetmezmiş gibi benimde dikkatimi dağıyıyordu. derken derken, kucağıma atlamasın mı ? dudağımdan öpüp " senin olamk istiyorum" deyince ben hiddetlenip, tokadı bastığım gibi evime döndüm. meğer aynı olaylar ev arkadaşlarımında başlarına da gelmiş. hepimiz benzer durumlardan yakınıyorduk..
    ···
   tümünü göster