1. 1.
    -3
    ders çalışırken bir gün kapı çalındı.

    baktım ihsan bey. ihsan bey, eve hafif tadilat yaptıracakmış, işi çıktığı içinde yarım kalacakmış. yarım saatliğine ustalara göz kulak olmamı istedi.
    bende evinde heralde kimse yok, komşudur, hatrı vardır deyip kırmadım kendisini.. evine gittim. zaten ustalarda 10 - 15 dakika sonra işlerini bitirdiler.

    ustalar gittikten sonra bende çıkıyordum ki içeriden bir ses duyuldu. "- ahmetcim, bi bakarmısın ? " diye.. şaşırdım. çünkü ihsan beyin hanımı aysun hanımı evde yok zannediyordum. tamam geliyorum dedim istemdışı. yardımcı olmak isteyen aklıma sokayım, neler açtı başıma diye söylene söylene sesin olduğu yöne gittim. " banyodayım canım, gelsene.." dedi. banyo kapısını açtım. o da ne ? aysun hanım çıplak vaziyette, bana bakıyor. " canım, sırtımı sabunlar mısın? " diyor bide utanmadan.

    hemen ters döndüm ve dedimki : " hanımfendi yaptığınız size hiç yakışmıyor, kocanız işi çıktığı için ben gelmek durumunda kaldım. sizde hiç mi utanma yok ben kimsenin namusuna göz dikemem." o da : " iyi ya işte. hazır işi çıkmışken bişeyler yaşayalım, bu da bizim küçük sırrımız olsun" demez mi ?

    beynimden vurulmuşa döndüm. yüzüne tokadı attığım gibi evimin yolunu tuttum.
    ···
   tümünü göster