1. 76.
    +2
    Allah aşkına söyleyin, kaç kez o insanların arasına girdiniz, kaç kez dertlerinin ne olduğunu sordunuz, kaç kez oturup da "bu insanlar hep mi haksız" diye düşündünüz ve kaç kez akp li kimliğinizden arınarak konuştunuz ?
    sadece taraflı yayın yapan medya organlarının ve eşrafınızın dayatmaları ile bu insanlara nasıl terörist diyebiliyorsunuz, bu insanları nasıl yok sayabiliyor, nasıl ötekileştirebiliyorsunuz ?
    başbakanınız (artık benim değil, sadece sizin başbakanınız)öğrettikleri dışına çıkmayı hiç mi denemediniz, hiç mi özgür olmadınız ? meydanlardaki insanların hedefinin akp ya da polis olmadığını anlamanız için ne gerekiyor, vahiy inmesi mi ? o insanların tek istediği diktatörlüğe doğru giden bir yönetim anlayışının son bulması. bu gösterilerle akp hükumetinin düşmeyeceğini hepimiz biliyoruz, amaç da bu değil zaten. hükumet halkın oyu ile seçilmiştir ve halk aksini isteyene kadar da yönetimde kalmaya devam edecektir. ancak, hükumet partisinin başındaki kişi artık başkanlık kimliğini ve sorumluluklarını unutarak sadece ve sadece kendi amaçlarını meşrulaştırma çabasına girmiştir. bunun sonu diktatör rejimidir arkadaşlar. sanmayın ki bunun ucu size dokunmıycak, hepimiz bunun sonuçlarına en ağır şekilde katlanacağız, dur demediğimiz taktirde...
    ···
   tümünü göster