1. 14126.
    +3
    hani bazen ağlamak istediğimizde boğazımızda bişey takılıyor ağlayamıyoruz eskiler geliyor aklımıza keşke olsaydı dediğimiz şeyler bazen hayat çok zordur yaşamayı bilmeyen bizlere bütün insanlara kalbimizi açarız önyargımız yoktur... hani onlarda gelir ve anasını giber güzelim hayatımızın.yalnızlıktır yoldaşım artık.acı bir elvedadır yalnızlık söylemek isteyipte söyleyemediğin şeylerdir.

    tek başına kalmanın yalnızlık olduğunu ifade eden adamların içinde yalnızım. şikayet de etmiyorum vaziyetime lakin şaşmıyor da değilim. çünkü bir şekilde mutlu oluyor insanlar. riyalarıyla, yalanlarıyla ve birbirlerine gebe kaldıkları için gözardı ettikleri arsızlıklarıya pamuktan korunan surlarla inşa edilmiş toz pembe ülkeleri var hepsinin... üzülüyorum. devre göre fazla mı iyiyim yoksa devir fazla mı kötü diye? menfaatlerinin ve egolarının esiri olmuş insanlar arasında fazla mı sırıtıyorum? yoksa onlar mı sırıtıyor bana "saf" diye bilmiyorum... klagib bir tabirle tek bildiğim tek ama yek başına olduğum.

    hayattan hiç bir beklentim yok gibi bir şey. yâr dediklerin yarımı aldı, can dediklerim canımı... küsmedim, kin de beslemedim.


    özlemek nedir iyi bilirim
    http://fizy.com/song/cahi...a-petek-arda-kalan/3y6qja
    ···
   tümünü göster