1. 1.
    0
    en sonunda farklı bir ortamda yeniden filizlenme imkanı bulmuştum. çok hoşuma gitmişti. evden çok az para geliyordu ama olsun. birkaç burs geliyordu ve yurtta kaldığım için idare edebiliyordum. hem ilerleyen zamanlarda yarı zamanlı iş bulup kafama göre takılabilirdim.

    müziğe ilgim eski zamanlardandır bende. orta okulda metallicanın, judas priestin, slayerın bilmem kaçıncı defa çekilmiş kasetini bulabilmek için mal mal aranmalar. bir konsere gideceğiz diye para bulmak için zütümüzü yırtmalar falan epey bir hayatımdaydı aslında müzik. bu konudaki yeteneğimi lise dönemi THM şan eğitimi alarak(ücretsizdi. katıldığım atolyelerden birinde 2 ay sürdü) geliştirmiştim. lise dönemi komün yapıya inanmamın en büyük sebeplerinden birisidir aslıdna metal müzik abiyane tabirle öğretileri toplum yapısını sorgulamaya itekler adamı. THM eğitimini ise ücretsiz diye aldım ama öğrendikçe sevdim. (aslen kırşehirli olmanın verdiği gen haritasınında bunda etkisi olabilir)

    1 sınıf şöyle böyle geçti. 2. sınıfta ise o sıra en şaşalı günlerini yaşayan metal müziğin revaçta olduğu dönemlerdi. karadenizde bile bir sürü emo hatun, siyahlı genç bulma mümkündü. bir dizi tevafuk dizisinden sonra bir grupta şarkı söylemem için davet aldım. grupta 2 vokal vardı biri ben diğeri ise yeni virajım a.y. . ayrıca orda bölgesel ligte tekrar basket oynamaya, çevre stklarında görev alamya başlamıştım. gayet keyifli zamanlardı. ilk stüdyoya girdiğimde çokta igili selam vermediğim a.y. ile soğuk görünüşlü ama ne olduğunu anlayamadığımız enteresan bir bağ oluşmuştu aramızda. ilk konser ikinci konser derken aramız iyileşti bu hatunla.

    birgün kafenin birinde otururken yalnız kaldık ve kızararak birbirimize baktık. sonrasında a.y. bana internet sitesinin birinde avuç içlerini birbirine yaklaştıran iki farklı insanın avuç içleri çok ısınırsa birbirilerine arşı bişeyler hissettiğinin kanıtı olduğunu okuduğunu söyledi ve elini uzattı. bizde deneyelim mi dedi. tabi dedim.(ama o sırada bana yazıldığını farketmedim. fena halde kendisinden başka bişey görmediğim ve bu kız bana bakmaz dediğim içn arkadaş ayağına kızla sohbet edip duruyordum) avuçlarımızı üst üste getirdik. aslında bir yanma oluştu ama ben amsalak - bişey olmadı? dedim. a.y ise - tekrar deneyelim bence bir yanma olacak demesine rağmen - yok ya bişey olmadı işte. yalan habermiş kızım gibi pişkin bir tavırla sonu öpüşerek bitmesi gereken bu harika anı itin zütüne sokmayı başardım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster