1. 1.
    +21 -1
    hakaretler yenilir yutulur cinsten degil arkadaslar.

    biyikli genc forvet ve mal adam rumuzlu huur cocuklarinin olan biteni atatürk'le dalga gecmek adina nasil kullandigi son günlerde hepimizin malumu. entry kasip kasip sonra geri silmeleri birseyi degistirmiyor, gören gördü, capsini alan da aldi. herkes kimin ne mal oldugunu cok iyi biliyor. inci'nin sonradan cikip da "biyikli cogunuzdan daha atatürkcüdür" falan demesi ise rezaletin son noktasidir. amina kodugumun pici, böyle seylerle dalga gecilmez, gecistirilemez. "la o sizinle tasak geciyor aldirmayin yeaaa" modundaki aciklamalarin hic tatmin edici degil. giberim senin belani da o huur cocuklarini da. adamsaniz bunlari gercek hayatta söyleyeceksiniz.

    yazarlar yapar yazilari silinir ya da yazarliklari ellerinden alinir, tamam. ama bu platformda kurallarin cignenmemesini saglamakla yükümlü olan moderatörlerin adminin bizzat bu huur cocukluguna alet olmasi kabul edilemez bir serefsizliktir. serefsizsiniz biyikli mal ve inci.

    bakin kimse ne atatürk'ü ne peygamberi sevip sayma zorunda degil. herkesin kendine has görüsleri vardir. sevmez ve bunu acikca ifade ededebilir, "sevmiyorum, cünkü böyle böyle" diyebilir. inanmaz, "benim mantigim hayat görüsüm bunu almiyor abi" diyebilir, bununla gurur duyadabilir. amenna. saygi duyarim. ama hakaret etemeyeceksin arkadas. "atatürk'ün hz. muhafazidin anasini avradini... " dersen olay cok degisir. hos öyle birseyi dogrudan diyebilecek zütleri yok, diyemediler de, ama dolayli da olsa hakaret ettikleri, alaya aldiklari bariz sekilde ortada. adam olacaksiniz adam. ya da bir zirve yapalim, hani su gercek hayatta olanlardan. bir yerde bulusalim. sonra konusalim bunlari ;)
    ···
   tümünü göster