1. 26.
    0
    atatürk ile din düşmanlığı kavramı bir kere yanlış. aslında savunulan Atatürk'ün islam düşmanı olduğudur. güzel kardeşim kimsenin lafına güvenmeyip kitaplarla bu konuyu öğrenmeni tavsiye ederim haa illa diyorsan anlat 1-2 kelime şunları söyleyebilirim.

    her türlü yol deneyen düşman milletlerin bir kozudur aslında bu. bir tarafta Atatürk2ü kurtarıcı olarak gören bir kesim diğer tarafta din diye dolanıp din ile alakası olmayan dini kutsal kitabından değil de çeşitli nur yüzlü amcaların yazdıklarından öğrenmeye çalışacak kadar sapkın insanların da din düşmanı deccal olarak gördüğü Atatürk tabloları vardır.

    hangisi doğru diyecek olursan şahsi fikrim kurtarıcı Atatürk portresi daha doğrudur. Yapılanlar ortadadır Atatürk neden kurtarıcı bunu tartışmanın gereği yok ancak senin soruna gelelim Atatürk islam düşmanı mıydı? çok net söylüyorum hayır! islam düşmanı olan bir kimse dünyanın en güçlü (müslüman devletler arasında) ve dini islam olan devletini haçlı bayrağının altından çekmez. hadi çekti diyelim o islam bayrağını diktirmezdi. kaldırtmaya veya din adamlarını öldürttüğüne dair söylenditler duyacaksın biraz araştırısan göreceksin Atatürk ne dini kaldırtmaya çalıştı ne de din adamı öldürttü. kafasına her kavuk takanı din adamı sanan kimselerin sapkınlığıdır açık ve net. Kurulan devleti ayaklanmalarla bölmeye çalışan başı sarıklıları ölüm cezasını, gerçek din adamlarının da en saygın halini almasını sağlamak suç değildir sanıyorum.
    ···
   tümünü göster