1. 26.
    0
    gene bir sürü yobaz yazmış yazılarını, kaç yıldır laf anlatmaktan bıktığım için okumadım bile sadece şöyle ince bir özet geçeyim:

    atatürkü severim ama sizin gibi her yaptıgı dogrudur. o yaptıysa dogrudur diye de birşey demem. körü körüne bağlı değilim. bu atatürkün dersim katliyamı yaptırdıgını değiştirmez. atatürk ne yapsa dogrudur diyip sineye çekmem.

    atatürk gerçek anlamda müslüman olsa idi laikliği getirmezdi. madem atatürk sizin söylediğiniz gibi müslüman birisi niye kuranda apaçık belirtilen şeriat ile yönetmiyor devleti?
    madem atatürk müslüman, kuranda yazan hırsızlık yapanın elini kesiceksin lafını uygulamıyor da hapse atıyor?
    madem atatürk müslüman, kuranda yazan mahkemede 2 bayanın oyu 1 erkege eşit olucak demesine ramen niye mahkemede herkes eşit?

    madem atatürk müslüman neden kuranda yazan bakabilecek durumu varsa 3 4 eş alınabilceginden bahsettiği halde , türkiyede sadece tek 1 eşle evlenme durumu var?

    be akdumun yobaz cahilleri, madem öyle 1925 yılında yapılan anayasada türkiye cumhuriyetinin resmi dini islamdır ibaresi 1928 anayasasından niye kaldırılıyor?
    birşeyler apaçık ortada. istedğinize inanın istemediğinize inanmayın. sadece yapmanız gereken tek şey birşeyleri tarafısz düşünmek
    ···
   tümünü göster