1. 1.
    +1
    kendini kanıtlamak isteyen, cevval gençler de bu turnuvaya katılmıştı. bir çoğu, hayatlarının en büyük hatası olduğunu bilmiyordu elbet. ağır abilerin yanında, gençler sadece çerez olurdu.

    ve elemelerin hızlı geçmesi için ilk etaptaki sopalı dövüşlerde, çoğu genç adam elenecekti ve büyük bir bölümü de sakat kalıp çukurlara veda edecekti.

    ismail iyi bir çocuktu beyler, çukurlara ilk geldiğinde kara kuru bir gençti. her şeyini kaybetmişti. ailesi, kan davasında katledilmişti ve ismail, tek başına kaçmıştı. yüzlerce kilometreyi, tek başına yürümüştü. sol bacağını bir dövüşte kaybetmiş gök gürlemesiyle karşılaştığında, ölmek üzereydi. gök gürlemesi, uzun süren dövüşçülükten sonra, dövüş efendilerinden olmuştu ve altında bir çok dövüşçü yetiştiriyordu.

    ismail'i, dövüşçü olarak yetiştirmek için almadı yanına. kahyalık yapsın diye aldı. çay getir zütür, dövüşçülerin silahlarını yenile, giysilerini yenile, yaralarını sar vs. ama ismail, büyüdükçe dövüşlerin daha çok etkisinde kalmıştı ve bir gün o da çalışmaya başladı. çelimsiz vücudunu geliştiriyordu ve o masum bakışları yerinde kalsa da, ince ama kaslı vücuduyla "doğu fırtınası" ünvanını almıştı. çünkü gerçekten çok seriydi, ama onun yer aldığı turnuvalar sadece basit turnuvalardı. ki onlarda bile en başarılılardan olduğunu söyleyemeyiz.

    yine de doğu fırtınası, bu büyük turnuvaya girmeye karar vermişti.
    ···
   tümünü göster