1. 51.
    +3
    evet bu gece biraz devam edelim panpalar. @42 panpa ben aslında amerikayı yazacaktım da hangi köşesini yazacaksın amk. en az 3 e bölmen lazım, kırsal iç kesimler doğu ve batı olarak. her bir parçası ayrı kafa amk.

    spor, üniv konusunu duymak isteyen arkadaşlar var, hemen bahsedelim.

    arkadaşlar üniversiteler bahsettiğim gibi çok aktif. her üniversitenin gurur duyduğu bi spor dalı var zaten. futbol takımları gayet gelişmiş. ama olay üniversite olunca, kürek yarışları, kayak, hentbol, treeking dağ tırmanışı gibi sporlar daha ön planda. özellikle o kadar çok kulüp var ki, şu kamp olayları falan uçmuş vaziyette zaten. bu öğrenci gelişim programları var aiesec gibi, avrupada daha çok var. yerel programlar var sporlar üzerine. avrupanın çeşitli yerlerinden öğrenciler toplanıp bigiblet turları falan düzenliyorlar. ücretsiz ve çok eğlenceli. zaten uçak olayları çok ucuzdur. önceden rezerv yaparsanız, 1 euroya bile uçak bileti promosyonlarından faydalanabilirsiniz. tren biletleri de keza öyle. üni de spor kulüplerine girdiğinizde lisansınız çıkıyor ve devlet zaten direkt olarak bu kulüplerle ilgileniyor. çünkü uluslararası müsabakalariçin sporcu arıyorlar.

    1-2 mesaj da gelmiş ciks falan nasıl oluyor diye merak ediyorlar.

    daha önce de anlattım ama orada ciks tamamen başka olgu gençler için. para karşılığı 5 euroya blowjob yapan 16 17 yaşında kızlar bulabilirsiniz geceleri. ama ne gerek var. üniversitedesiniz, bir sürü geceler var. gider katılır kaynaşırsınız. hele hele o üniversite freshers muhabbetleri vardır, herkes çaylak tişörtü giyer, dibine kadar eğlenirsiniz. biraz kuzey-doğuya giderseniz kızlar biraz çekingenleşir tabii. beyler, o olayı artık aşmak lazım türk genci olarak. 'gibtim, gibiş' diye bir şey yok amk. 'birlikte olmak var -make love- olgusu' var amk.

    sırada aile ilişkilerinden, arkadaş gruplarından, kısacası çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizden daha fazla bahsedeceğim.
    ···
   tümünü göster