1. 251.
    +69 -2
    @224 panpa hayatında hobilerin dışında haz veren herşeyi bırakmanı tavsiye ederim

    bi de beyler aramızda sigarası otu olmayan, ayda 2-3 kere 31 çeken arkadaşlar için zaten tavsiyem yok, onlar hayatını bi düzen ve ritme oturtmuşlardır diye düşünüyorum.

    eğer oturtamadılarsa dışardan kaynaklanan sorunları vardır diye düşünüyorum.

    bu arada şu kızların tatli tatli süzmesi olayının sebebini biraz açayim

    beyler testosteron cinsel çekicilik hormonudur. kimileri erkeklerden yayılan hormon moleküllerinin kızları çektiğini söyler. doğru mudur bilmiyorum, ama testosteronu fazla olan kişi, erkekliğin vücut bulmuş halidir.

    kendine güvenlidir, tavırları davranışları nettir, zindedir, yani erkektir işte, bunu kızlar hareketlerinizden ve tavırlarınızdan da anlayabilir.

    bir de reseptör miktarınız fazla olduğunda yaşadığınız her andan keyif aldığınızda, gülümsediğinizde kızlar için bi çekim kaynağı olursunuz amk.
    ···
    1. 1.
      +40 -1
      Hacı benim reseptör miktarım bu dünyanın nufüsunun 10 katı fakat testesteron sıfır e haliyle bende hayattan bezmiş durumdayım ki 31 gibi bi alışkanlığım yok sırf bu yüzden sigara tüttürüyorum arada isteksizde olsa ne yapacam ben çabuk söyle aq intihar edicem yoksa

      Edit: Ayrıca ben gayet aktif biriyimdir spor yaparım kitap okur yeterince bir sosyal hayatımda vardır ama testesteron yok hiç kız arkadaş yok arkadaş çevrem bana yetiyor evelallah'ta bu karı kız meselesi diyalog hiç yok bende ki aura kızları itiyor heralde. Hacı çokta gibimdede olsa fena olmazdı be 1 tane kızla konuşmuşluğum yok şu zamana kadar ben sana yazıyorum ama sen yaşıyo musun acaba ?
      ···
      1. 1.
        +1
        Kardeşim, öncelikle yeni başlıklar ve bunuçok s.y. diye başlık var onları oku ne yapman gerekeni anlicaksın.
        Lan zaten biliyorsun sorunu sigara, kız; git konuş bitanesiyle redmi yedin başka kız başka kız ama yavsak bi tip de olma aq acılacaksın takma ve kafa yor aq uyusugu.
        ···
    2. 2.
      +12 -2
      hala mı çekmiyon hocam
      ···
   tümünü göster