1. 26.
    +11
    @17 maç istemişti, @24 panpamız da maç istemiş buyurun beyler

    http://www.mackolik.com/K...180669/Olimpo-Racing-Club

    bu maçı 90 dakika bizzat izledim. ben gececi olduğum için brezilya ve arjantin liglerini uzun zamandır takip ederim. canlı izlerim, kesintisiz izlemek isteyenlere link de atabilirim eğer hani canınız tiyatro izlemek isterse bilete falan gerek yok açın tiyatro seyredin.

    neyse maçtan bahsedeyim biraz. bu maç, arjantin liginde son haftalarda denk geldiğim en sağlam manipüle edilmiş maçtır. bizzat hakem satın alınmıştır ve olimpo ekmeğe yağ sürmüştür.

    bu olimpo ilk yarı tek kale top oynadı, kaçan goller, değerlendirilemeyen pozisyonlar vs. vs.. hakem net şekilde olimpo'nun 3 penaltısını vermiyor arkadaşlar. 2 tanesi omuzdan bariz tutup yere düşürme, 1 tanesi bariz elle dokunma. kargaşa arasında falan değil yani boş pozisyonlarda ve yan hakem, çizgi hakemi ve orta hakemin gözleri önünde olan 3 net penaltı verilmiyor. ilk yarı böyle bitiyor. peki ikinci yarıda ne oluyor? olimpo takımında satın alınan (hepsi değil) 2-3 tane topçu, resmen maçı satıyor ve kırmızı görmeye oynuyor. en nihayetinde kırmızıyı görüp maça yatıyor ve racing gibimsonik bi golle maçı 0-1 kazanıyor. racingin puanına bakın şimdi, lige ortak oldu huur çocukları.

    edit: belki aranızda bu lige oynayıp bu maçı hatırlayan varsa ne dediğimi gayet iyi anlamıştır. : )
    ···
   tümünü göster