1. 126.
    +7
    öncelikle huur çocuklarının isimlerini vermeden önce, size facebookta nasıl para kazanabilirsiniz bunun yöntemini anlatıcam. yapın diye demiyorum yani yanlış anlamayın amk, yani bu işi yapmak çok basit, bu işten insanları kandırmak, umut tacirliği yapmak çok basit onu demeye çalışıyorum.

    şimdi malumunuz takip edenler bilir, facebookta (yerli olarak) bi sayfayı açıyorsunuz ve bi bakıyorsunuz 1/2 maç tutturmuş 2/0 maç tutturmuş altına yazmış "dün maçları vermiştik oynayanlar kazandı bizi takibe devam edin" diye...

    bunu görünce ister istemez ne diyorsunuz, "ulan tüh be kaçırdık maçları keşke görseydim"... boşuna üzülmeyin kendinizi paralamayın çünkü zaten vermiyorlar maçları :D

    bu huur çocukları, 10 ayrı hesap açıyor, 1 veya 2 adet maç belirliyor günün takibi yüksek maçlarından 2 adet belirliyor misal bugünden örnek verelim. celtic - milan maçı ve ajax - barcelona maçlarını örnek alalım.

    10 ayrı hesap açıyor dedik ya, o hesaplardan bitanesiyle celtic - milan 0/0 oynuyor barca 3,5 üstü veriyor. 2. hesabıyla celtic - milan 0/1 veriyor. barca 0/1 veriyor... böyle böyle 10 veya daha üzeri hesabıyla maç tahminlerini "yüksek orandan" kombine edip sayfalara yazıyor.

    peki sonra? sonrası malum, hangi tahminleri tuttuysa o sayfanın rekldıbını yapıyor, yapıyor, yapıyor ve o ay birkaç yüz belki de birkaç bin takipçi elde ettikten sonra paralı maç satışına başlıyor.

    """ %100 fixed match blogumdan geldi tutmazsa bu işi bırakır giderim"""
    """ %100001 maç bu işe zütümüzü koyduk tutacak diyorsak tutacak"""
    """beyler çok sağlam maçım var bugüne 2 adet maç 50 liradır"""

    gibi reklamlar yaparak, daha önceki kolpa referanslarını da kendine güven faktörü yaparak satıyor. beyler yanlış duymadınız, pazara tezgah açıp elma armut satmak gibi bişey oldu bu ülkede maç satmak ve devlet buna dur demiyor. şikayet etmekle tehdit edince "birşey ispatlayamazsın ki" deyip gülüyor bu huur çocukları uyanınnnnn.

    3 kişi değil 5 kişi değil bu maçları satın alan garibanlar. ben adam tanıyorum son parasıyla 200 liraya gitti maç satın aldı 1/2 patladı maç hüngür hüngür ağladı mal oğlu mal...

    küçük bir hesapla kabaca 20 kişiden 50 lira alsa, 20 x 50 = 1000 lira allah bin bereket versin...
    ···
   tümünü göster