1. 176.
    +5
    konuyu çok saptırdık beyler. ana konumuz sahtekar facebook sayfaları ve buna ek olarak maçkolik'in iddaa'yı nasıl kolladığı konusu.

    şimdiden söyliyim eğer bu anlattığım süreç içerisinde çaylak veya silik olursam anlayın ki bu ülkeden bi gibim olmaz. o yüzden takır takır yazıcam.

    --- sahtekar facebook sayfaları ---

    şimdi bu iddaanın öz binlerini geçen gün ifşa ederken çaylak olduğumu söylemiştim. bu binlerin sayfasında bol inci muhabbeti dönüyor. ve kesin ya burada mod ya da burada sözü geçen eski bi yazar. aksini düşünmek istiyorum iyi niyetliyim çünkü.

    link ifşası yapmadan bu huur evlatlarını nasıl size söyleyebilirim diye düşündüm ve bir açık keşfettim. şimdi bu binlerin isimleri zaten sahte. yani daha da açarsak, internette kullandığı facebook hesapları, tüm hesaplarının isimleri sahte ad-soyadla açılıyor. isimler sahte olduğu için herhangi bir itham ve ifşa söz konusu değil. çünkü ben size ahmet desem, türkiye'de milyon tane ahmet vardır. bilmem anlatabildim mi?

    link vermicem direk isim vericem amk.

    bu yüzündeki sivilce bahçesinde aylık oynayan 15 yaşında ergenler ben de isterim bu ülkede nefes bile almasın ama yapacak bir şey yok. onlar da fakirlikten yapıyor bunu. devlet gençlerine sahip çıksa, adam etmeyi bilse, bu gençler de böyle işler peşinde koşmazlar.

    herneyse, dinleyen var mı önce onu söyleyin. vallahi duvara konuşsam duvar allah diye bağırırdı.

    devam ediyor muyuz?
    ···
   tümünü göster