1. 201.
    +6 -1
    ben biraz casus mizaçlıyımdır. özel hayatımda da böyleyim. şu ana kadar benden kimse bir şey saklayamadı hep öğrendim veya hislerimle çözdüm. kısacası casus gibiyimdir ve sahte kimliklerle insanlarla muhabbet edip gerçek yüzlerini ortaya çıkarana kadar uğraşmaya bayılırım. bunu burada da yaptım. işsiz mişsiz de değilim amk işsiz diye tak atmayın sakın.

    neyse panp fictionlar, bunu burada da yaptım, aranızdan kendini bi tak zanneden çok bahisçiyle muhabbet ettim gariban edebiyatı yaparak ve birkaç tanesi hariç alayı huur çocuğu çıktı. bakın dünyada gelecekten haber veren tek şey tecrübedir. tecrübeleri dinlerseniz geleceğinizi şekillendirirsiniz, adımlarınızı ona göre atarsınız.

    demem odur ki ben tecrübe ettiğim şeyleri size anlatıyorum ki kanmayın bu huur çocuklarına. haa aralarında hoş sohbet iyi niyetli dostlarımız da var, mesela isim vereyim zenka nicki bi yazar dostumuz var, kendisi gayet hoş sohbet dost canlısı bir arkadaştır ve iyi niyetlidir. yani böyle insanlar olduğu kadar, tam aksine huur çocukları da mevcut.

    arada sırada nadiren yüksek oranlı kuponlarımı paylaştığım da oldu ama hata ettiğimi anladım ve bir daha yapmamaya tövbe ettim. çünkü insanların günahına girmek, vebal almak kadar kötü birşey yok bu hayatta.

    bu sebeple öncelikle şu konuyu bu saatte takip eden panpalarımdan ricam, şu sözlükte maç veren binlere, hele hele yok şu maç 1/2 olucak satın aldım falan diyenleri merak edip açmayın bile. tutun kendinizi, "belki tutar" gözüyle bakmayın tuuuutmaaaaazzz...
    ···
   tümünü göster