1. 276.
    +5
    ayrıca maçkolik fenerin forumudur bunu da bilin yani çoğu kişi bilmez bunu. fenerbahçeye karşı yorum yapanların yorumlarını siler bunlar. bakın sosyal medya ve medyanın gücü burada belli oluyor işte.

    türkiye'de şike artık al gülüm ver gülümle yapılmıyor, medyanın gücü kullanılarak yapılıyor. siz şikeyi sadece sahada oynanan ve sonucu belli maçlardan ibaret sanmayın. manipülasyon da bir şikedir ve medya manipülasyonuyla çok takımların kaderiyle oynandı bu ligde.

    bursaspor nasıl şampiyon oldu sanıyorsunuz? sadece anadolu takımları bursa'ya yattığı için mi şampiyon oldu. konjonktür gereği oldu amk uyumayın bu saatte uyunmaz. hayat gece başlar.

    son 2 sezonun şampiyonu, gelenin geçenin anasını giben galatasaray'ın, geçen sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış galatasarayın dıbına nasıl koydular? medyayla koydular uyumayınnnn...

    işte bu medyayı kendi çıkarları doğrultusunda kullanıp, takımları, oyuncuları, teknik kadroyu ve en önemlisi taraftarları manipüle edenler de bi nevi şikecidir.

    şimdi bakın gs'nin haline? içler acısı amk. bugün real maçı yine bahis oyunları dönmezse facia olacak. 3,5 üstü yazın bi kenara alın size maç verdim. ister kgolur ister olmaz ama real'in 3 golü garanti. 4. golü gs mi atar real mi atar orasını siz bulun ama kgolur. 3-1, 4-1 veya 5-1 gibi bir skor bekliyorum ben normal şartlarda.

    anormal şartlar oluşursa ne olacak? yani bwin, real'i manipüle edip türkiye'De de milyonlarca lira real 1'e ve 1h'a yatırılırsa ne olur? üstten ziyade maç sonucuna millet yönelirse kgvar yazın geçin. başka bir şey yazmayın yoksa patlarsınız. galatasaray bi beraberlik alıp maç 1-1 biterse görürüm o zaman kuponu afiyetle yiyenleri.
    ···
   tümünü göster