1. 301.
    +3
    şimdi size öncelikle ufak bir tüyo vereyim beyler, maçkolikte daha henüz oynanmamış bir maçın forumunu takip ederken, yüksek oranlı tahmin yapanları sakın ha sakın es geçmeyin. 10/1 ihtimal mutlaka altında bi gerçeklik payı vardır. peki bunu ayırt etmenin yöntemi nedir? adamın geçmiş mesajlarına bakmak.

    bunu önceki entryde açıklamıştım. mantığınızı çalıştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. tekrar anlatayım takip edemeyenler için.

    şimdi misal dün oynanan adana maçını baz alalım. 2/1 bitti maç biliyorsunuz. şimdi bu maça daha oynanmadan forumuna göz gezdirdiğimizi varsayalım. bakıyoruz tahminlere. kimisi kgvar olur diyor. kimisi ms1 olur diyor. kimisi 1/1 banko diyor.. vs.vs..

    ama aradan biri çıkıyor diyor ki "bu maç 2/1 olacak"... işte o adamın nickine tıklayın ve geçmiş yorumlarına bakın. eğer geçmiş yorumları yoksa silinmişse ve sadece adanaspor maçının yorumu duruyorsa o adam %80 sağlamdır, %20 yeni üye olmuştur, foruma fazla girmiyordur ve nadiren yorum yapıyordur.

    neden bunu böyle ayırt edebiliyoruz? çünkü maçkolik sağlam adamların yorumlarını her zaman siler ortada bırakmaz. takip edilmesin diye, takip edilip millet kazanmasın diye amk... ben de iyi niyetli olmak isterdim bu konuda ama maalesef ağır roman'da arap sado'nun dediği gibi "alem züt olmuşşş"

    ancak, bir maçın forumuna baktınız misal maçtan önce. adamın teki +7 olur yazmış, o adama bakın eğer geçmiş mesajları sayfalarca duruyorsa o adam malın önde gidenidir sakın +7 falan oynamayın. ama yine diyelim bir maça adamın teki +7 yazmış, adama tıkladınız bi baktınız sadece 3-4 tane yorumu var, geçmiş maça yaptığı bi yorum da tutmuş. o maçı mutlaka sistem kuponunuzda değerlendirin. benden size tavsiye...

    birazdan maçkolik yöntemini anlatıcam...
    ···
   tümünü göster