1. 451.
    +4
    en son nerede kalmıştık... bu ülkenin gençleri ne hale geldi onu söylüyorduk. gül gibi spor totomuz, lotomuz dururken bu muallakler nerden çıkardı bu iddaayı da herkesi mongol etti.

    okuldan çıkmaz bayinin yolunu tutan, cebindeki üç kuruş parayla saatlerce okulda karnını doyurmayıp o parayı saklayıp, okul çıkışı iddaa oynayan gençler sorarım sizlere nasıl aklını derslere verebilir?

    tamam hepimiz haylazdık, bintik, yapmadığımız zütlük kalmadı ama 10 dk yapardık sonra tadında bırakır kapardık bişeyler dersten...

    peki şimdi %90'ının aklı ferreye, iddaaya akan gençliğin akıbeti ne olacak? sabah okula girip, çıkana kadar derste iddaa programında maç çıkarmaya çalışan bu gençliğin hesabını bundan en fazla 10 sene sonra kim verecek? mongol bir nesil yetişiyor farkında değil misin ey devlet!!!

    bakın şimdi burayı dikkatle okuyun, savaşlar artık cephelerde değil... savaş artık pgibolojik savaş. silah, kan bunları sadece ortadoğu'da görüyoruz... biz dünyanın 1 numaralı teknolojisine sahipken, matematikte, fende, kimyada, ilimde, bilimde, velhasılı sosyolojik, ekonomik, kültürel anlamda her şeyde, her anlamda tüm dünyanın önündeyken, ne oldu da bu hale geldik?

    batı neyi keşfetti de biz geride kaldık? onları bizden üstün kılan ne oldu? onların keşfettiği ama bizim keşfedemediğimiz ne oldu???

    hepsini anlatıcam ama önce iddaa nereden türedi, nasıl türedi bir ön bilgi edinin buyrun

    http://www.eminhitay.com/...urkiyede_nasil_icat_oldu/
    ···
   tümünü göster