1. 451.
    +5
    şimdi en son yazdığımı okuyanlar aklından şunu geçirmiştir "ulan herif iddaadan tuttu osmanlı tarihine adım atıyor" diye. hayır... sakın böyle düşünmeyin. bu hayatta yaşanan her olay bir neden-sonuç ilişkisine bağlıdır, bağlı olmak zorundadır. hiçbir şey sebepsiz değildir.

    bizler ülkece bu hale geldiysek, rezil bir toplum olduysak bunun temelinde batının keşfettiği, geliştirdiği ama bizim geliştiremediğimiz bir şey yatıyor.

    merak etmeyin, size tarih anlatacak bilgiye ve donanıma sahip değilim öyle bir iddiam yok, zaten ben size tarih değil, ayan beyan göz önünde duran ama kimsenin görmek istemediği bir gerçeği anlatıcam.

    "pgibolojik savaş ve toplumları manipüle etme stratejisi"

    evet. işte bizim yüzyıllardır beceremediğimiz ve asla beceremeyeceğimiz şey bu. pgibolojik harp. çünkü biz iyi niyetli bir milletiz, safız, temiziz. bizim genetiğimiz avrupalının amerikalının genetiğine benzemez. pitbull ve kangal gibi düşünün. kangal ari soydur, huyu suyu bellidir, nereden geldiği kökeni, tarihi bellidir ama avrupa öyle değildir. avrupa genetiğiyle oynanmış bir köpeğe benzer. ne yapacağı belli olmaz, niyeti belli değildir, soyu sopu belli değildir ve arkanızı bir pitbulla dönemezsiniz ama kangala dönebilirsiniz.

    köpekli örneğimle taşak yapacak ergenler ışık hızıyla uzaklaşsın giberim burada bişeyi tasvir ediyorum makaraya sarmayın sakın beni çeker giderim.
    ···
   tümünü göster