1. 726.
    +1
    sözlükte bug var akoyim demin entry girecektim girmedi sonra bi baktım "reserved" diye entry girmişim gibi gözüküyor.. her neyse öncelikle hepinize mutlu ve bol neşeli bir haftabaşı diliyorum,

    muhabbetçi dostlar kusura bakmasınlar bu saatlerde pek yazamıyorum çünkü ya sözlük gibik ya da benim net gibik. akşam saat 10'dan gece 1'e kadar gidiyor sözlük, bir de sabah 7'den öğlen 12'ye kadar gidiyor girilmiyor dıbına koyduğumun yerine, ben de mi bi takluk var çözemedim.

    o yüzden erken saatlerde yazamıyorum kusura bakmayın.

    bu arada sevgili panpiyonlar geçtiğimiz günlerde açılan şu başlığın altında geçen bir entry gözüme ilişti sizlerle paylaşmak istedim.

    başlık budur,

    http://inci.sozlukspot.com/e/135163437/

    dikkatimi çeken entryde budur,

    http://inci.sozlukspot.com/e/135246937/

    entryyi giren tavsanayagi nickli dötüncü nesil bi yazar panpamız ve bahsettiği olay üzerinde durulması ve araştırılması gereken, özellikle açığa çıkması ve sizlerin mutlaka ve mutlaka öğrenmeniz gereken bir olay olduğu için ben arkadaşımıza mesaj atıp başlığa davet edeceğim. başlık altında geçmiş yıllarda içerisinde olduğu bu mevzuyu aydınlatma konusunda bizlerin önüne ışık tutar ve facebook sayfalarında dönen binlerce sahtekarlığın aslında temelinin nasıl olduğunu anlatmaya yanaşırsa hepiniz adına memnuniyetimi şimdiden bildiriyorum.

    konuya duyarlı panpalar, bu arkadaşımıza siz de mesaj atıp başlığa davet edebilirsiniz...
    ···
   tümünü göster