1. 1.
    +5 -1
    lan modlar , sizin ciğerinizi gibeyim ben.

    edit : yazıya devam

    Şimdi , bu olay nası bu noktaya geldi? Zenginlik ne zaman elitlik oldu yani? O sorunun cevabına gelelim.

    Eski zamanlarda “kilise” denilen bir yavşak , kendi yazdığı incildeki saçmalıklar insanlar tarafından farkedilmeye başlanınca altına sıçtı. O zamanlar siz suya boya katıp mavi yaparsanız , cadı diye zütünüze kazığı yerdiniz. Çünkü farklı bir düşünce sahibiydiniz. Farklı düşüncesi olan insan , incildeki açıkları da bulabilirdi. işte bu zamanlar bilimin ölüm zamanlarıydı. Ne yapsanız cükünüzü koparıp (şaka değil bu , eskilerde erkek cadı öldürme tekniği) ağzınıza verip sizi yakıyorlardı.

    işte o zamanlarda oluştu bu illuminati. Aslında oluşumu bilimadamları ve tapınak şovalyelerine dayanır. Düşünsenize , da vinci o kurulda , senide çağırıyorlar. Valla giderdim sırf o adam var diye. Neyse , konu şu ki bu adamlar kilisenin bu binliklerinden kaçmak için kurdular bu illuminatiyi. ilk zamanlar kendi aralarında projeler hakkında konuşup “nasıl daha iyi bir dünya yaratırız” mevzularını tartışıyorlardı. Aralarından bir kaçını daha kilise yakalayıp yakınca bunlar dinden imandan çıktı. Hakikaten çıktılar dinden. Sırf kilisenin bu yaptıkları ve kandırdığı cahil insanların onlara davranış şekli yüzünden insanlardan nefret eden bir topluluk olmaya başladılar.

    Herkes illuminatiyi şeytana tapanlar olarak bilir. Aslında durum öyle değil. Hemen açıklık getireyim ;

    Şeytan cennetten Tanrı’ya karşı çıktığı için , insana secde etmediği için kovuldu ya , onlara göre bu çok asil bir davranıştı. Çünkü şeytan insanoğlunun ne mal olduğunu biliyordu onlara göre. Tanrı ile şeytan arasında ki bu durum yüzünden şu an dünyada sınava tabiiyiz mesela. Şeytan bizi yoldan çıkarabileceği iddasıyla Tanrı’ya karşı geldi. Bu da şu an yaşadığımız dünya oluyor. Onlara göre bu insanoğlu cahil , vicdansız , acımasız ve kesinlikle değersiz bir türdü. Onları kandırmak o kadar kolaydı ki , herşeyi yaptırtabilirdiniz. Baksanıza ; suya boya katsan bile millet cadı diye korkuyor. Bu kadar salak insana ne yaptırılmaz ki? Onlara göre şeytan Tanrı ile girdiği bu iddayı kazanacak ve Tanrı şeytanı ödüllendirecek. illuminati de şeytana yardım ettiği için Tanrı tarafından ödüllendirilecek. Çünkü onlar insanoğlunun tüm pisliklerini , neler yapabileceğini ortaya çıkartmış olacaklardı.

    Düşünsenize , bu adamlar isterse tüm dünyayı barış içine sokabilirler. Tüm görüş ayrlıkları biter , herkesin evi olur , arabası olur , yiyeceği olur mükemmel birşey olur la. Ama neden sürekli savaş var , açlık var bilmem ne var? Çünkü bu adamlar bizim ne kadar iğrenç türler olduğumuz ortaya çıkarmak için bir sistem kurdular ve bu sistem ile bizi birbirimize düşürmekteler. Bu sistemin adı da “kapitalizm”

    Şu an içinizde bulunduğunuz bir duruma bakın isterseniz. Dünyada ki paranın %90ına yakını aslında yoktur. Sanaldır o. Örneğin sizin bankada 1milyon tl niz var git bankaya “var la paramı” de adamlar bir haftada anca toparlar o parayı. Çünkü gerçekte yok o para sevgili einsteinim. Türkiyenin gayri safi milli hasılası 100milyar dolar!! Getir koy la önüme o parayı , hadi la , züt yiyomu? Yemez yavrularım. 15 tane avrupa ülkesindeki tüm kağıt dolarları getirseniz o kadar kağıt para çıkmaz ortaya. Sanal para ile yaşıyoruz , adamlar resmen bizle monopoly oynuyor. Bu sanal para için insanların birbirine yapmadıkları kalmıyor. Hakikaten salak bi türüz müdür. Evet sende salaksın , bende salağım.

    Şimdi arada şöyle diyen yumuşuklarınız olacak “adamların işi gücü yok bunun için mi uğraşacaklar?” zevk lan bu onlara. Vallahi anlıyorum ben o adamları. Aynı ideolojide değilim. Ben Allah’ın birliğine inanırım ve şeytana uymamayı tercih ederim. Ama onlar tiksinmişler artık. Ben onların yerinde olsam ve bu tip bir ideolojiye sahip olsam aynen bunlar gibi bir sistem yaratabilirdim. Dünyanın ilk bankası rothschield ların mesela. illuminati kurucu ailesi yani. Ayıktırayım dedim sevgili uyuyan güzelim.
    Neyse ya konuyu dağıtmayalım kaynatasızlar.

    Bu adamlar bu “kapitalizm” yaymak için insanların arasında hep var olan “kibir” duygusundan yararlanmışlardır. Hani şu “şeytanın avukatı” filminin en son sahnesin de şeytanın “şüphesizki en sevdiğim günah kibirdir” dediği kibir. Senin şöyle paran olursa altında şahin değil de grand cherokee olur dediler. Yanında komşusuna hava atmaya hevesli karısıyla görüşmeye giden adam (yanlış anlaşılmasın ama bu duygu erkeklerde azdır. Kadınlar bu konuda çok ızdırap vericidirler. Erkekler çoğu zaman ya kadın bulmak yada kadın dırdırı yüzünden büyük mal sahibi olur. Biraz mantıksız geldi dimi? Biraz düşünün bakiim doğrumu değilmi sevgili einsteinler , buna da ben örnek vermiim) arabayı almak için ne yapması gerektiğini sorar , onlar da “paranız bize yatır , yüksek faiz al ve araba senin olsun” der. Adamdaki gerçek parayı alarak bunu diğerlerini yemlemekte kullanılar. Mesela birinden 1milyon dolar aldı bu adamlar bu şekilde. Ellerinde var 1milyon dolar. Sonra diğerine gidip dedilerki “bak gel paranı bize ver yüksek faiz işlesin , zengin ol” diğeri de verdi 1 milyon dolar. Oldu mu ellerinde 2 milyon dolar? Sonra bu adamlar gelip dediler ki “hani bizim paranın faizi müdür?” adamlarda onlardan aldıkları 2milyon doların arasından 10arbin dolar vererek “bakın bu sizin faiziniz bedava gelen paranız” dedi. “peki benim parama ne oldu? istersem alabiliyorum değilmi” dedi para verenler “onlarda tabii efendim ne zaman isterseniz” dedi. Peki sen almaya gittiğinde ne oldu? “hesabınıza yatırdık efendim paranızı” dediler. Adamlar da yedi. Senin paranı alıp sana geri verdiler , sendeki gerçek parayı alıp sana oynaman için sanal para verdiler sende yedin. Böylece sende ki gerçek parayı alıp sanal para vererek , seni kendine bağımlı bir hale getirebilmekte. Yiyorsa birşey yapmayı dene bakayım bankaya. Bi gecede hesabında “0 tl” görünce şok geçirme sonra sevgili aklında gergedan oynattığım.

    Bunlardan önce paranın cazip gelmesi için birşeyler yapmak zorunda olduklarını anladılar. işte o zaman “lüks , moda , özenilimlik vb” şeyler çıkardılar. Her zaman para verecek birşeyler bulabilecektiniz yani. Elitlik kavramı da böylece cortladı sıçar gibi kafamıza. Yanındakinin telefonu 200tllik ise seninki 1200 tl ya , elitsin sen. Ben köfte yiyince fakirim , sen böcek yiyince elitsin işte. Çünkü böyle düşünmen istendi , istenileni de yapıyorsun sevgili çakma elit dostlarım..

    Adamın var 5 milyar doları mesela. Yani bize lanse edilen o. Devlet bi el koyuyor hesaplarına adamda para haşırt the balckboard oluyo. Sanal paraya müdahele 1 saniye sürer akıllılarım. Bir mouse darbesiyle anında züt gibi kalırsınız. Siz de ben de...
    işte sen paran olunca “elit” olacaksın ki bunun için herşeyi yapasın sevgili sınıf farklılığını bi tak sanan beyinsiz dostum.

    Sen halen hak , hukuk , özgürlük de otizm takizm de adamlar seni ayakta gibertsin sevgili idealistim.

    Bunları yiyoruz ya çok salak bir türüz hakikaten çok. Siz şimdi bana hak verirsiniz , burdan çıkıp iphone bakmaya gidersiniz sevgili çok akıllı arkadaşlarım. Güveniyorum size. Hadi hepiniz zengin olun çalışa çalışa... kolay gelsin...

    Benim moralim bozuldu gene cicişler...

    Yusuf kaçar.

    Adios...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster